Παροξυσμός: Η Αργεντινή υποδέχεται τον Μέσι και την παρέα του – Live εικόνα από το Μπουένος Άιρες

Tίποτα άλλο παρά άυπνος είναι ο κόσμος στην Αργεντινή, εν αναμονή της άφιξης της εθνικής Ομάδας με το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η αρμάδα του Λιονέλ Μέσι προσγειώθηκε και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επικρατήσει πανζουρλισμός, τόσο στο Μπουένος Άιρες όσο και σε όλη την χώρα.

Μια χώρα η οποία βρίσκεται στο πόδι εδώ και σχεδόν 24 ώρες. Και θα συνεχίσει να βρίσκεται, καθώς η κυβέρνηση της Αργεντινής κήρυξε εθνική αργία την Τρίτη 20/12, ώστε να υποδεχτεί όλη η χώρα τους πρωταθλητές κόσμου!

Κόσμος έχει συγκεντρωθεί στην περιοχή του

αεροδρομίου της Εσέισα όπου αναμένεται να προσγειωθεί το αεροπλάνο που μεταφέρει την αποστολή της αλμπισελέστε, με τα ρεπορτάζ από τη χώρα του τάνγκο να κάνουν λόγο ακόμα και για 200.000 οπαδούς στην ευρύτερη περιοχή.

Η αποστολή της Αργεντινής με το που προσγειώθηκε στο Μπουένος Άιρες θα βγει στους δρόμους της πρωτεύουσας με ένα πούλμαν, ώστε να ξεκινήσει η μεγάλη παρέλαση στην πόλη.

Δείτε live εικόνα από το Μπουένος Άιρες:



Δείτε βίντεο από το άγρυπνο Μπουένος Άιρες:

02:11 de la madrugada en Argentina y miles de personas esperan la llegada inminente de la Selección al país en las inmediaciones del Aeropuerto de Ezeiza. ¡LOCURA! #Qatar2022 pic.twitter.com/YshpjwFrqJ

— 100% FICHAJES DE FÚTBOL (@FichajeGoleador) December 20, 2022

ASÍ ESPERÁN A LOS CAMPEONES DEL MUNDO

La #SelecciónArgentina está próxima a su arribo y los fanáticos ya se reúnen en el Predio de la AFA y sus inmediaciones.#TyCSportsMundial pic.twitter.com/i2v9CWbmqz

— TyC Sports (@TyCSports) December 20, 2022

¡LOCURA POR LA SELECCIÓN EN EZEIZA!

Una increíble cantidad de hinchas ya se encuentra en el predio de la AFA para ver el arribo de los CAMPEONES DEL MUNDO. Se esperan más de 200.000 fanáticos.

@Tato_Aguilera#TyCSportsMundial pic.twitter.com/HWhkna3szh

— TyC Sports (@TyCSports) December 20, 2022

BREATHTAKING footage of Argentina fans at the Obelisk in Buenos Aires (via IG/alepetra_) pic.twitter.com/OxTSp3jcIa

Men in Blazers (@MenInBlazers) December 19, 2022

ieidiseis.gr

The post Παροξυσμός: Η Αργεντινή υποδέχεται τον Μέσι και την παρέα του – Live εικόνα από το Μπουένος Άιρες appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα