Παρών στην κλήρωση του ΣΥΝΚΑ για 6 κάρτες διαρκείας το Ρέθυμνο Cretan Kings | Photos

Στο super market SYN.KA στο Ρέθυμνο (οδός Σταμαθιουδάκη) βρέθηκε χθες το βράδυ σύσσωμη η οικογένεια του Ρέθυμνο Cretan Kings, με αφορμή την κλήρωση για 6 κάρτες διαρκείας της ομάδας.

Εκατοντάδες καταναλωτές των super market SYN.KA είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τα 6 εισιτήρια

διαρκείας που προσέφερε η ομάδα του Ρεθύμνου, μπαίνοντας στην κληρωτίδα, η οποία ανέδειξε έξι τυχερούς.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο Πρόεδρος Ηρακλής Μανουκαράκης, ο Γενικός Διευθυντής και Β’ Αντιπρόεδρος Τάσος Τριαντάφυλλος, οι παίκτες, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Βαλάντης Χόμπης, η Ναταλία Βορριά και ο Νίκος Τζανιδάκης από το γραφείο Τύπου.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του ο κ. Μανουκαράκης ανέφερε: «Τα super market SYN.KA είναι πάντα δίπλα μας. Σήμερα κάναμε αυτήν την κλήρωση, δίνοντας 6 εισιτήρια διαρκείας στους καταναλωτές του SYN.KA, ενώ επιφυλασσόμαστε για τη συνέχεια, αφού η συνεργασία μας περιλαμβάνει ακόμη περισσότερα».

Από τους παίκτες μίλησε ο Ηλίας Θεοδωρίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τα super market SYN.KA για την πρόσκληση, τονίζοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα super market SYN.KA για τη σημερινή πρόσκληση στην κλήρωση, καθώς είναι χαρά μας να βρισκόμαστε εδώ».

Μία διαφορετική νότα στην εκδήλωση έδωσε ο Κερατούκλης, ο οποίος έκανε τα ψώνια του, βοήθησε τους πελάτες με τις αγορές τους, ενώ εκτέλεσε χρέη και κρεοπώλη προσφέροντας πολλές στιγμές γέλιου.

Keywords
Τυχαία Θέματα