“Παρών” ο Ναυτικός Ομιλος στην πρεμιέρα του “Samartzidis Cup” – Επαφές του προέδρου Δημήτρη Λειψάκη

Παρών στην έναρξη του διεθνούς τουρνουά “Samartzidis Cup” που ξεκίνησε την Παρασκευή το απόγευμα στο κολυμβητήριο Ηρακλείου με τη συμμετοχή της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών “δήλωσε” ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Ο πρόεδρος, Δημήτρης Λειψάκης, συνοδευόμενος από τους προπονητές, Μάνθο Βουλγαράκη και Κώστα Τζιλιβάκη, είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στην αυλαία της διοργάνωσης, δείχνοντας έτσι εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για την πραγματοποίηση της στην Κρήτη.

Στο

πλαίσιο της παρουσίας του στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, ο κ. Λειψάκης είχε τη χαρά να συναντηθεί με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τον οποίο και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη δρομολόγηση των έργων για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν από τον κ. Αυγενάκη όλα προχωρούν βάσει των ανακοινώσεων, με τον πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου να τον ευχαριστεί για τις δεσμεύσεις του και όλη τη διαδικασία της υλοποίησης τους.

Εκτός από τον κ. Αυγενάκη, ο κ. Λειψάκης είχε διάλογο με τον πρόεδρο της ΚΟΕ, Κυριάκο Γιαννόπουλο και άλλα στελέχη της Ομοσπονδίας, όπως την κα Μαρίνη (γ’ αντιπρόεδρος) και τον κ. Γιαννουρή (γεν. διευθυντής). Επίσης και με τον πρόεδρο της ΠΕΚΥΚΡ, Γιώργο Ανδρουλάκη.

Τέλος, η αντιπροσωπεία του Ναυτικού Ομίλου δεν ήταν δυνατό να μη συναντηθεί και να τα πει κατ’ ιδίαν με δύο διεθνείς πολίστες, μέλη της Εθνικής μας ομάδας, οι οποίοι ξεκίνησαν τη μεγάλη καριέρα τους από το κολυμβητήριο Χανίων όπου πρόκειται για τους Δημήτρη Σκουμπάκη και Μανώλη Σολανάκη.

The post “Παρών” ο Ναυτικός Ομιλος στην πρεμιέρα του “Samartzidis Cup” – Επαφές του προέδρου Δημήτρη Λειψάκη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα