Παρέμβαση στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων πραγματοποίησαν μουσικοί για τη σύλληψη και κράτηση συναδέλφου τους

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Ιουλίου, παρέμβαση στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων από τη Διοίκηση και μέλη του Παραρτήματος Χανίων του ΠΜΣ με σκοπό να επιδοθεί το υπόμνημα διαμαρτυρίας και να δοθούν τεκμηριωμένες απαντήσεις για τη σύλληψη του συναδέλφου μουσικού.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους, η Διοίκηση του Παραρτήματος δεν δέχθηκε να τους συναντήσει.

Ειδικότερα:

Στη προσπάθεια μας να συναντηθούμε με εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης και αφού επανειλημμένα

είχαμε προσπαθήσει τηλεφωνικά να οριστεί ημέρα και ώρα που θα μας δεχτούν, βρήκαμε την επίμονη άρνηση κάθε επικοινωνίας. Έφτασαν στο σημείο ακόμη και να ζητήσουν την εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας μέλους της Διοίκησης.

Η Αστυνομική Διεύθυνση για να αιτιολογήσει την άρνηση της να δεχτεί τη Διοίκηση του Παραρτήματος χρησιμοποίησε κάθε λογής επιχειρήματα: ότι υπάρχει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πλέον και δεν χρειάζεται η φυσική μας παρουσία, ότι εξ αιτίας των μέτρων κατά της πανδημίας δεν επιτρέπονται οι συναντήσεις.

Θέλουμε να θέσουμε τα εξής ερωτήματα:
Έχει απαγορευτεί η είσοδος στους εκπροσώπους σωματείων στην Αστυνομική Διεύθυνση.
Πώς αιτιολογείται ότι ο αστυνομικός διευθυντής βρισκόταν σε συνάντηση την Τετάρτη 28 Ιουλίου με εκπροσώπους φορέα της πόλης ενώ την επομένη αρνούνταν.

Η πραγματικότητα είναι πως δεν μπορεί κανείς να κρυφτεί από τη δικαιολογημένη οργή που προκάλεσε το συγκεκριμένο απαράδεκτο γεγονός. Ειδικά, όταν μέσα σε μια κουτσουρεμένη καλοκαιρινή περίοδο οι μουσικοί προσπαθούν να βγάλουν «τα σπασμένα» μηνών.

Έχουμε αποδείξει πως η οργανωμένη διεκδίκηση και οι κινητοποιήσεις του σωματείου μας είναι η δύναμη που κανείς δεν μπορεί να υποτιμά.

Επισυνάπτουμε το υπόμνημα διαμαρτυρίας:

The post Παρέμβαση στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων πραγματοποίησαν μουσικοί για τη σύλληψη και κράτηση συναδέλφου τους appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρέμβαση, Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων,paremvasi, astynomiki diefthynsi chanion