Παράσταση Καραγκιόζη με τον Νίκο Μπλαζάκη στο σημερινό πρόγραμμα του 11ου Dance Days Chania

Συνεχίζεται το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού Dance Days Chania, το οποίο ξεκίνησε στις 18 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 1 Αυγούστου, παρουσιάζοντας πολλές και ποικίλες δράσεις.

Σήμερα Κυριακή 25 Ιουλίου, το Dance Days Chania διαμορφώνει μια βραδιά για το παιδί και τους λάτρεις του καραγκιόζη. Στις 21:00 στην οδό Τσουδερών, στα σκαλάκια της Δημοτικής Αγοράς ο Νίκος Μπλαζάκης θα μας ταξιδέψει στον κόσμο της λαϊκής παράδοσης μέσα από στοιχεία του σήμερα.

Δελτία εισόδου: https://www.ticketservices.gr/event/ddc-nikos-blazakis-syntrofia-me-ton-karagiozi/?lang=el

«Ο

Καραγκιόζης και το στοιχειωμένο πηγάδι»
Χτυπά το καμπανάκι ανάβουν τα φώτα του μπερντέ και η λαχτάρα ζωγραφίζεται στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων. Ε!! ρε γλέντια η βραχνή χοντρή φωνή του καραγκιόζη ακούγεται και η παράσταση ξεκινά.

Είσοδος ελεύθερη [περιορισμένος αριθμός θέσεων]

– Η προσέλευση του κοινού ξεκινά 60 λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα της παράστασης. Ολοκληρώνεται εφόσον συμπληρωθούν οι θέσεις και αφού ξεκινήσουν οι δράσεις. Κατόπιν έναρξης, οι θεατές δε θα επιτρέπεται να εισέρχονται στον χώρο των καθήμενων. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία σας!

http://dancedays.gr/ | https://www.facebook.com/DanceDaysChania/ | https://www.instagram.com/dancedayschania_festival/

The post Παράσταση Καραγκιόζη με τον Νίκο Μπλαζάκη στο σημερινό πρόγραμμα του 11ου Dance Days Chania appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα