Παράσχος: «Αυτά τα γκολ που δεχτήκαμε είναι αδιανόητα»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Πλατανιά με τον ΠΑΣ Γιαννίνα στους «Ζωσιμάδες», ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας, Γιώργος Παράσχος, τόνισε τα εξής:

«Ξεκινήσαμε ένα παιχνίδι με τις καλύτερες προϋποθέσεις… Πετύχαμε γκολ και είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, δυστυχώς όμως δεν καταλάβαμε πώς μέσα σε πολύ λίγα λεπτά δεχτήκαμε τρία γκολ. Τόσο πολύ εύκολα γκολ… Πραγματικά, ούτε στο δημοτικό σχολείο δε δέχονται τέτοια γκολ! Τι να κάνουμε, είναι κρίμα

γιατί μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη εικόνα, αλλά δυστυχώς με τα τρία γκολ που δεχτήκαμε μέσα σε ένα εικοσάλεπτο χάλασε όλη η εικόνα της ομάδας και το κυριότερο δεν μπορέσαμε μετά να αντιδράσουμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Θα σταθώ στο δεύτερο γκολ που προέρχεται από στημένη φάση… Ενώ εμείς έχουμε τέτοιά κορμιά και παιδιά με τέτοια ύψη δεχόμαστε τόσο πολύ εύκολα γκολ. Νομίζω μετά στο β’ ημίχρονο ότι δεν προσπαθήσαμε καθόλου! Δεν προσπαθήσαμε να μπούμε καθόλου στο παιχνίδι κι έτσι το β’ ημίχρονο κύλησε στην μετριότητα. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΣ όταν προηγηθεί και σου δώσει γήπεδο και παίζει αυτή την κλειστή και πολυπρόσωπη άμυνα -που την παίζει πάρα πολύ καλά- είναι πολύ δύσκολο να βρεις τους χώρους για να μπορέσεις να γίνεις επικίνδυνος. Ετσι διαμορφώθηκε αυτό το 3-1. Το κυριότερο δεν είναι η ήττα, αλλά κάνει και τη βλακεία ο αμυντικός μας, που σε αυτή τη θέση κιόλας, των στόπερ πονάμε και δέχεται την κόκκινη κάρτα. Σίγουρα αυτό θα έχει κάποιες επιπτώσεις… Αυτό όμως που με στενοχωρεί ιδιαίτερα είναι το ψυχολογικό και πρέπει όσο το δυνατόν να βρούμε ένα αποτέλεσμα για να μπορέσει να αλλάξει η ψυχολογία μας. Δεν είναι η ομάδα αυτή που είδατε σήμερα».

Για την αμυντική λειτουργία και πού αποδίδει τα προβλήματα: «Γενικότερα έχουμε πρόβλημα στην ανασταλτική λειτουργία. Εμείς έχουμε πρόβλημα στους στόπερ από την 1η αγωνιστική. Αν δείτε, σε κάποια παιχνίδια έχουν λείψει και οι τέσσερις (στόπερ). Εχουμε κάνει αναγκαστικά τον Πλιάτσικα στόπερ που πήγε πολύ καλά το παιδί, αλλά δυστυχώς τον χάσαμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Εκεί έχουμε τεράστιο πρόβλημα. Πίστευα ότι έχουμε πάρα πολλές λύσεις σε αυτή τη θέση αλλά αποδείχτηκε με όλα αυτά τα προβλήματα ότι έχουμε τεράστιο πρόβλημα».

Για το αν έπαιξε πολύ επιθετικά ο Πλατανιάς σε αυτό το παιχνίδι: «Δε νομίζω… Αυτά τα γκολ που δεχτήκαμε είναι αδιανόητα. Οταν κάνεις μια μπαλιά 40 μέτρων και δεν έχεις τη δυνατότητα να μπορείς να απομακρύνεις την μπάλα αυτό είναι αδιανόητο».

Keywords
Τυχαία Θέματα