Παραμένουν στην εργασία τους οι υγειονομικοί που δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση – Τι ισχύει για όσους τέθηκαν σε αναστολή

Ανεμβολίαστοι θα θεωρούνται από τις 7 Φεβρουαρίου όσοι πολίτες δεν έχουν πραγματοποιήσει την τρίτη δόση για το εμβόλιο του κορονοϊού και έχει παρέλθει το 7μηνο από την δεύτερη δόση του εμβολίου.

Μέσα σε αυτούς είναι και χιλιάδες υγειονομικοί, οι οποίοι, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN, δε θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού αλλά δε θα τεθούν σε αναστολή σε πρώτη φάση.

Εξετάζεται οι υγειονομικοί που δεν έχουν πραγματοποιήσει την τρίτη δόση να μπορούν να εργάζονται κανονικά με 2 rapid test

την εβδομάδα.

Eντύπωση βέβαια προκαλεί το γεγονός, ότι αρκετοί από όσους έχουν τεθεί σε αναστολή, ζητούσαν να πραγματοποιούν rapid test για να μπορούν να εργαστούν, οι οποίοι ακόμα και τώρα δε θα μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους.

Δείτε όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN



The post Παραμένουν στην εργασία τους οι υγειονομικοί που δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση – Τι ισχύει για όσους τέθηκαν σε αναστολή appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα