Παπαδόπουλος: “Έχω βρεθεί σε πιο δύσκολες καταστάσεις και νομίζω ότι θα τη βρω τη λύση” – Οι δηλώσεις μετά το ματς Χανιά – Γιούχτας

 «Η ήττα και η όχι καλή εμφάνιση έγινε στο Κύπελλο. Περιμέναμε λίγο καλύτερη απόδοση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Παίζαμε πάλι αργά από πίσω, δεν είχαμε κίνηση. Εχω βρεθεί σε πιο δύσκολες καταστάσεις και νομίζω ότι θα τη βρω τη λύση για το τι συμβαίνει αυτή την περίοδο, γιατί η ομάδα δεν έδειχνε και πριν από το ματς του Κυπέλλου ότι θα έχει τέτοια εικόνα. Θα τη βρω τη λύση, μέσα από τη δουλειά,

την προσπάθεια και μέσα από την ομιλία με τους παίκτες, αλλά κυρίως μέσα από τη δουλειά…» είπε ο προπονητής της ΠΑΕ Χανιά, Νίκος Παπαδόπουλος.

Για το αν είναι θέμα πίεσης λόγω προσδοκιών: «Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ο οποίος πληρώνεται και ξέρει πού έχει έρθει και ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας πρέπει να ζει κάτω από την πίεση. Οπως και ο προπονητής ζει κάτω από την πίεση έτσι και οι παίκτες πρέπει να αντέχουν κάτω από την πίεση για τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει αυτή τη σεζόν. Δεν νομίζω ότι είναι αυτό το θέμα.

Σίγουρα έχουμε δουλέψει αρκετά. Ο τρόπος που προσπαθούμε να παίξουμε μπορεί να είναι δύσκολος για κάποιους και γι’ αυτό παίζουμε αργά, γιατί πέρα του ότι δεν παίζουμε γρήγορα, δεν έχουμε και γρήγορη σκέψη και δεν έχουμε κίνηση. Κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε ενέργεια και αυτό που θέλουμε είναι να βλέπουμε ενέργεια από τα νέα παιδιά. Τη λύση θα τη βρω στην έναρξη του πρωταθλήματος, δεν ξέρω αν είναι την επόμενη εβδομάδα, αλλά πρέπει να βρεθεί λύση για να μπορεί να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο η ομάδα για να μπορεί να πάρει αποτελέσματα και να βρεθεί μέσα στους στόχους της».

Οι δηλώσεις του Αγγελου Κασσωτάκη: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι μετά από το σημαντικό φιλικό που κάναμε εδώ απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, όπως είναι τα Χανιά. Είναι σημαντικό ότι εμείς στα πρώτα 45 λεπτά ήμασταν πάρα πολύ καλοί απέναντι στον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο λογικό ήταν να πιεστούμε και εμείς από την ομάδα των Χανίων, όμως σε δύο αντεπιθέσεις καταφέραμε και βάλαμε δύο πολύ ωραία τέρματα. Είναι ένα σημαντικό φιλικό για εμάς πριν από το πρωτάθλημα, αν ξεκινήσει τελικά κανονικά, γιατί δίνει μία ψυχολογία στην ομάδα μας και είναι σημαντικό για εμάς το ότι κερδίσαμε εκτός έδρας».

Για το αν εμφανίσει ίδια εικόνα και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Γιούχτας: «Δεν είχαμε πάρα πολλά παιδιά στην αποστολή, έχουν μείνει πάρα πολλά παιδιά στο Ηράκλειο λόγω τραυματισμών, όχι μυϊκών. Ο Πλουσής είναι με ράμματα, ο Γελαδάρης με το γόνατό του και άλλα παιδιά… Θα έρθουν και αυτά τα παιδιά και θα είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Για τον όμιλο με ΠΑΟ Ρουφ, Πανιώνιο: «Περιμένουμε και εμείς, γιατί κάθε μέρα αλλάζουν τα πράγματα. Μας είχαν πει για όμιλο Κρήτης, μετά για Αθήνας και τώρα μας λένε για δύο πολύ δυνατές ομάδες για τα δεδομένα τα δικά μας, τον ΠΑΟ Ρουφ και τον Πανιώνιο. Περιμένουμε να μας πουν οι άνθρωποι της ΕΠΟ για να μπούμε και εμείς μετά από 2,5 μήνες στο γήπεδο».

Για τον στόχο του Γιούχτα: «Ο στόχος του Γιούχτα τα τελευταία χρόνια είναι να τερματίζουμε όσο υψηλότερα γίνεται, χωρίς πολλά λόγια. Θεωρούμε ότι είμαστε μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια είμαστε στις υψηλές θέσεις χωρίς πολλά λόγια και… φανφάρες και μακάρι ο Θεός να μας βοηθήσει να πάμε και εμείς καλά φέτος».

The post Παπαδόπουλος: “Έχω βρεθεί σε πιο δύσκολες καταστάσεις και νομίζω ότι θα τη βρω τη λύση” – Οι δηλώσεις μετά το ματς Χανιά – Γιούχτας appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα