Πανελλήνιες: Πώς βρήκαν τα Χανιωτάκια τα θέματα της Έκθεσης στα ΕΠΑΛ | Photos

«Βατό θέμα, απλό κατανοητά κείμενο» είναι η κοινή απάντηση των μαθητών στα Χανιά, εξερχόμενοι από τις αίθουσες των εξετάσεων για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας στα ΕΠΑΛ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το θέμα της Έκθεσης στα ΕΠΑΛΟι Χανιώτες μαθητές, εμφανώς ανακουφισμένοι από τα εύκολα θέματα, μίλησαν στο zarpanews.gr βγαίνοντας από την

εξέταση και δηλώνουν αισιόδοξοι για τα πρώτα τους γραπτά.

«Βατά τα θέματα στην Έκθεση και καθόλου δύσκολες ασκήσεις, πράγματα που έχουμε εξασκηθεί να κάνουμε έπεσαν. Είμαι ικανοποιημένη με το γραπτό μου» δήλωσε η παρόλαυτά αγχωμένη Μαρία.«Τα θέματα ήταν αρκετά εύκολα, οι ασκήσεις απλές δεν μας δυσκόλεψε κάτι ιδιατέρως. Πολύ πιο εύκολα θέματα από τις ενδοσχολικές εξετάσεις», αναφέρει υποψήφια των εξετάσεων βγαίνοντας από το σχολικό χώρο.

Ο τελειόφοιτος Ιωσήφ Σταυρουλάκης ήταν ιδιαιτέρως αισιόδοξος εξερχόμενος από την αίθουσα των εξετάσεων: «Πολύ εύκολα τα θέματα σε σύγκριση με τα περυσινά στο αντίστοιχο μάθημα. Πιστεύω έχω γράψει αρκετά καλά.»

Με το βλέμμα στο επόμενο εξεταζόμενο μάθημα της Πέμπτης, τα Μαθηματικά, οι Χανιώτες μαθητές που εξετάστηκαν στην Νοελληνική Έκθεση είναι ιδιαίτερα θετικοί με το αποτέλεσμα των γραπτών τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τις προτεινόμενες απαντήσεις στα θέματα της Έκθεσης στα ΕΠΑΛ

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα