Πανελλαδικές 2021: “Βατά” τα θέματα στην Άλγεβρα – Αισιόδοξοι για ένα καλό αποτέλεσμα οι μαθητές στο “Μεθοδικό”

Η μέθοδος στο… Μεθοδικό φαίνεται να αποδίδει καρπούς! Και σήμερα χαμογελαστά πρόσωπα εισέρχονταν στο φροντιστήριο, με τα παιδιά να είναι αισιόδοξα για ένα καλό αποτέλεσμα.

Σήμερα, οι μαθητές του ΕΠΑ.Λ εξετάστηκαν στην Άλγεβρα με τα θέματα που έπεσαν φέτος στις Πανελλαδικές, να είναι βατά όπως λένε οι περισσότεροι.

Ο Μανώλης, που θέλει να περάσει στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών στη Θεσσαλονίκη

δυσκολεύτηκε αρχικά στο θέμα Δ4, όμως κατάφερε και το έλυσε. Όπως είπε, “εύκολα θέματα ήταν, πιο εύκολα από τις προηγούμενες χρονιές. Πιστεύω πως τα πήγα αρκετά καλά. Με δυσκόλεψε λίγο το Δ4 αλλά μετά από λίγο το βρήκα”.

Την ίδια δυσκολία αντιμετώπισε και ο Βαγγέλης, υποψήφιος φοιτητής της Νοσηλευτικής, στο Ηράκλειο. “Τα θέματα ήταν σχετικά εύκολα. Αν δεν ήσουν διαβασμένος δεν μπορούσες να γράψεις καλά. Η πρώτη εμπειρία καλή ήταν. Το θέμα Δ με δυσκόλεψε λίγο, αλλά το προσπάθησα και αυτό και από ότι φάνηκε ήταν σχετικά σωστό”.

Τις “μικροπαγιδούλες” που κρύβονταν και θα μπορούσαν να δυσκολέψουν τα παιδιά, επιβεβαίωσε και ο Μαθηματικός του φροντιστηρίου “Μεθοδικό” Χάρης Σινάνης: “Καλά ήταν τα θέματα. Λίγο πιο εύκολα από πέρσι. Έπρεπε να είχαν δουλέψει καλά βέβαια τα προηγούμενα χρόνια, μικροπαγιδούλες υπήρχαν. Είδαμε χαρούμενα τα παιδιά επομένως είμαστε κι εμείς καλά!”

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στην Άλγεβρα.

zarpanews.gr

The post Πανελλαδικές 2021: “Βατά” τα θέματα στην Άλγεβρα – Αισιόδοξοι για ένα καλό αποτέλεσμα οι μαθητές στο “Μεθοδικό” appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα