Πάμε για παράταση lockdown στα Χανιά ; – Αναμένονται ανακοινώσεις

Συνέχεια στα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στα Χανιά από τις 5 Αυγούστου ενδέχεται να δοθεί από την κυβέρνηση, καθώς η κατάσταση στον νομό δεν είναι τέτοια που να επιτρέπει την επαναφορά στην κανονικότητα.

Η κακή υγειονομική εικόνα με τα εκατοντάδες κρούσματα, κυρίως όμως η πληρότητα του νοσοκομείου Χανίων, όπου οι νοσηλευόμενοι εκτοξεύτηκαν την τελευταία εβδομάδα, σε συνδυασμό με την αθρόα προσέλευση κόσμου που έρχεται να παραθερίσει

από την υπόλοιπη χώρα και το εξωτερικό, οδηγούν τις αρχές στο να παρατείνουν τα μέτρα.

Ενδεικτικό της πίεσης προς το υγειονομικό σύστημα στα Χανιά, η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Χανίων ότι απαγορεύονται αυστηρά τα επισκεπτήρια και πως οι συνοδοί των ασθενών, για να εισέλθουν εντός του χώρου του νοσοκομείου θα πρέπει να προσκομίζουν αποδεικτικό έγγραφο αρνητικού Rapid ή PCR test ή πιστοποιητικό νόσησης από κορονοϊό το τελευταίο εξάμηνο.

Υπενθυμίζεται ότι με τα τωρινά μέτρα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από τη 01:00 ως τις 06:00 και απαγόρευση μουσικής στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Η προηγούμενη ΚΥΑ είχε ισχύ ως το πρωί της 18ης Αυγούστου και έτσι, σήμερα αναμένονται οι ανακοινώσεις για το τί μέλλει γενέσθαι.

zarpanews.gr

The post Πάμε για παράταση lockdown στα Χανιά ; – Αναμένονται ανακοινώσεις appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάμε, Χανιά, – Αναμένονται,pame, chania, – anamenontai