Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου Κ20: 5η στον κόσμο η Εμμανουηλίδου στα 200 μέτρα

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου έκανε άλλη μία σπουδαία εμφάνιση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου Κ20.

Η νεαρή πρωταθλήτρια δεν μπορούσε να τα βάλει με τις Αμερικανίδες και τις Τζαμαϊκανές στους χρόνους που έτρεχαν, αλλά κατάφερε να κατακτήσει την 5η θέση στον κόσμο!

Τερμάτισε σε χρόνο 23.42, πίσω από τα τέσσερα μεγάλα φαβορί της κούρσας, τις Τζαμαϊκανές Λίστον και Ριντ και τις Αμερικανίδες Τζέιμισον και Πέντερσεν. Η Λίστον πήρε το χρυσό με χρόνο 22.65, με την

Τζέιμισον να ακολουθεί στην δεύτερη θέση με 22.77 και την Ριντ στην τρίτη με 22.95 (αμφότερες ατομικά ρεκόρ).

Η πρώτη τετράδα ξεχώρισε στη κούρσα με διαφορά και ακολούθησε η Εμμανουηλίδου σε μία σπουδαία επιτυχία για τα σπριντ που έχουμε να δούμε πολλά χρόνια στην Ελλάδα, σε Παγκόσμια διοργάνωση. Hταν η κορυφαία Ευρωπαία στην διοργάνωση και τα 200 μέτρα, ενώ και στα 100μ. έκανε εξαιρετικές κούρσες.

Να τονιστεί πως ο τελικός έγινε με μία ώρα καθυστέρηση αφού όλο το πρόγραμμα διεκόπη λόγω σφοδρής καταιγίδας που ξέσπασε στο Κάλι.

Debido a la fuerte lluvia las competencias se suspenden por al menos 30 minutos. pic.twitter.com/bd1bBHOaDl

World Athletics U20 Cali 22 (@WACali22) August 5, 2022

gazzetta.gr

The post Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου Κ20: 5η στον κόσμο η Εμμανουηλίδου στα 200 μέτρα appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα