Όταν ο Θεοδωρικάκος συνάντησε στα Χανιά την αστυνομικό που έσωσε το μωράκι στους Αγίους Αποστόλους

Με την Υποδιοικήτρια της τροχαίας Χανίων, Μάρθα Κίτσιου, η οποία το απόγευμα της Δευτέρας 11 Ιουλίου, έσωσε ένα βρέφος 13 μηνών από πνιγμό, στην παραλία των Αγίων Αποστόλων (Δείτε ΕΔΩ) συναντήθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα Χανιά, το Σάββατο. (Δείτε ΕΔΩ.)

«Έχουν τα συγχαρητήρια όλων των Ελλήνων»

Ο Υπουργός κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, θέλησε να δει και να συγχαρεί από κοντά την αστυνομικό,

η οποία με τις γνώσεις της στις πρώτες βοήθειες και χάρη στην αποφασιστικότητά της, κατάφερε να σώσει την ζωή του βρέφους, αποδεικνύοντας πως στις μέρες μας υπάρχει αλληλεγγύη και ανθρωπιά. Ο κ. Θεοδωρικάκος, σε ανάρτησή του στο twitter κάνει λόγο για το ανθρώπινο πρόσωπο και την αποτελεσματικότητα της αστυνομίας.

Δείτε την ανάρτηση του Υπουργού:

Στα Χανιά με την Αστυνόμο Μάρθα Κίτσιου, μητέρα δύο παιδιών και η ίδια, που έσωσε ένα βρέφος σε παραλία,χάρη στη γνώση της σε πρώτες βοήθειες και την αποφασιστικότητα της. Αυτό το ανθρώπινο πρόσωπο και η αποτελεσματικότητα της αστυνομίας μας έχουν τα συγχαρητήρια όλων των Ελλήνων pic.twitter.com/qK384Upctz

— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) July 16, 2022

zarpanews.gr

The post Όταν ο Θεοδωρικάκος συνάντησε στα Χανιά την αστυνομικό που έσωσε το μωράκι στους Αγίους Αποστόλους appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όταν, Θεοδωρικάκος, Χανιά, Αγίους Αποστόλους,otan, theodorikakos, chania, agious apostolous