Όσκαρ 2023: «Τα πάντα όλα» οδηγούν την κούρσα των φετινών βραβείων – Δείτε τις υποψηφιότητες

Οι υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2023 ανακοινώθηκαν σήμερα και οι εκπλήξεις όπως κάθε χρόνο είναι πολλές. Τις περισσότερες υποψηφιότητες συγκεντρώνει η ταινία «Τα Πάντα Όλα» (Everything Everywhere All at Once) που διεκδικεί 11 βραβεία και ακολουθούν οι ταινίες «Τα Πνεύματα του Ινισέριν» (The Banshees of Inisherin) και «Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο» (All Quiet on the Western Front) με 9 υποψηφιότητες η κάθε μία.

Η 95η τελετή των Βραβείων Όσκαρ

θα πραγματοποιηθεί στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, στις 12 Μαρτίου του 2023.

Στην ταινία «Τα Πάντα Όλα Η Έβελιν», μία εξουθενωμένη Κινεζοαμερικανίδα, όχι μόνο δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τον πατέρα, τον σύζυγο και την κόρη της, αλλά δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τους φόρους της. Όταν της δίνεται η δυνατότητα να μεταπηδήσει σε άλλα σύμπαντα, τίποτα δεν την έχει προετοιμάσει για αυτό που την περιμένει.



Η γερμανική ταινία «Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο» του σκηνοθέτη Έντουαρντ Μπέργκερ βασίζεται στο γνωστό παγκοσμίως, ομώνυμο μπεστ σέλερ του Έριχ Μαρία Ρεμάρκ και αφηγείται τη συγκλονιστική ιστορία ενός νεαρού Γερμανού στρατιώτη στο Δυτικό Μέτωπο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Παούλ και οι σύντροφοί του βιώνουν από πρώτο χέρι πώς η αρχική ευφορία του πολέμου μετατρέπεται σε απόγνωση και φόβο, καθώς πολεμούν για τη ζωή τους, αλλά και ο ένας για τον άλλο, στα χαρακώματα.



Στην υπόθεση της ταινίας «Τα Πνεύματα του Ινισέριν» του Μάρτιν ΜακΝτόνα, δυο παλιοί φίλοι βρίσκονται σε αδιέξοδο όταν ο ένας τερματίζει απότομα τη φιλία τους, με ανησυχητικές επιπτώσεις και στους δυο.



protothema.gr

The post Όσκαρ 2023: «Τα πάντα όλα» οδηγούν την κούρσα των φετινών βραβείων – Δείτε τις υποψηφιότητες appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όσκαρ 2023, – Δείτε,oskar 2023, – deite