Ολυμπιακός: Επιστροφή στα ευρωπαϊκά παρκέ με τη Βαλένθια

Ο Ολυμπιακός αφήνει για λίγο πίσω του τα χαμόγελα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και στρέφει το ενδιαφέρον του στον ευρωπαϊκό στόχο. Η 25η αγωνιστική της EuroLeague περνά από τη Βαλένθια (21:30, Novasports Prime) με τους «ερυθρολεύκους» να επιθυμούν τη νίκη που

θα τους πάει ένα βήμα παραπέρα στην κορυφή της κατάταξης.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που παραμένει αήττητη στην Ισπανία τη φετινή σεζόν (με Μπασκόνια, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ) και θα παραταχθεί κόντρα στη Βαλένθια με τον ίδιο στόχο. Άλλωστε θα είναι μία ευκαιρία… ρεβάνς, αφού στον αγώνα του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ οι βολές του Τζόουνς είχαν δώσει το αποτέλεσμα στους φιλοξενούμενους.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ονόματα στο απουσιολόγιό του, παρά μόνο εκείνο του Τζορτζ Πάπας που έχει ενσωματωθεί στην Εθνική Ελλάδας.

Για τον Άλεξ Μουμπρού, εκτός δράσης παραμένουν οι τραυματίες Σαμ Βαν Ρόσομ, Μάρτιν Χέρμανσον (έχει επιστρέψει στις προπονήσεις όμως είναι ανέτοιμος) και Μίλαν Χιμένεθ.

Από ‘κει και πέρα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζέιμς Γουέμπ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, γεγονός που του στέρησε τη συμμετοχή στο Copa del Rey.

Το πρόγραμμα της ημέρας (24/02):

Ερυθρός Αστέρας – Άλμπα (20:00)Βιλερμπάν – Εφές (21:00)Βίρτους – Μπασκόνια (21:30)Βαλένθια – Ολυμπιακός (21:30)Μπαρτσελόνα – Μονακό (21:45)

gazzetta.gr

The post Ολυμπιακός: Επιστροφή στα ευρωπαϊκά παρκέ με τη Βαλένθια appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα