Ολγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Η αδημοσίευτη φωτογραφία και όλες οι λεπτομέρειες του μυστικού γάμου στις Σπέτσες

Η Ολγα Κεφαλογιάννη ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Μίνωα Μάτσα, υπό άκρα μυστικότητα, τη Δευτέρα 3 Μαϊου και το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποίησε η ίδια η βουλευτής μία ημέρα μετά, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram (Δείτε ΕΔΩ)

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ανήρτησε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται οι βέρες τους, με εκείνη να φοράει ένα υπέροχο νυφικό από δαντέλα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές

λεπτομέρειες για τον γάμο, ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε είναι πως πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες, με κουμπάρες την ξαδέλφη της Ολγας Κεφαλογιάννη, Χρυσή Βαρδινογιάννη -η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, επιστήθιο φίλο του Μίνωα Μάτσα- και τη Τζένη Μήτση.

Ο Αρης Καβατζίκης, στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, το πρωί της Τετάρτης, αποκάλυψε ορισμένα πράγματα, ενώ έδωσε στο φως και μία αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο, με το ζευγάρι να ποζάρει μαζί με την οικογένεια, λίγο μετά από το μυστήριο.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε επίσης πως το ζευγάρι εμφανίστηκε με το γνωστό τραγούδι “Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου”, τους στίχους του οποίου έχει γράψει ο παππούς του συνθέτη.

Το παρών στον γάμο έδωσαν μόνο οι δύο οικογένειες, η μητέρα της πρώην υπουργού Ελένη Βαρδινογιάννη και οι τρεις αδελφές της, οι γονείς και η αδελφή του Μίνου Μάτσα. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στην εξοχική κατοικία του συνθέτη στις Σπέτσες.

Σημειώνεται επίσης, ότι το ρομαντικό και αιθέριο νυφικό είναι μια σύλληψη της ίδιας της Ολγας Κεφαλογιάννη.

Ολγα Κεφαλογιάννη-Μίνωας Μάτσας: Η αδημοσίευτη φωτογραφία του γάμου

thetoc.gr

The post Ολγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Η αδημοσίευτη φωτογραφία και όλες οι λεπτομέρειες του μυστικού γάμου στις Σπέτσες appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας, Σπέτσες,olga kefalogianni – minos matsas, spetses