Οι 6 πασίγνωστοι ηθοποιοί που δεν έχουν πάρει Όσκαρ και έχουν παίξει σε πάνω από 60 ταινίες

Η 94η τελετή απονομής των Όσκαρ 2022 προβλήθηκε στις 27 Μαρτίου, μια ιδιαίτερα μεγάλη βραδιά για την ηθοποιό Τζέσικα Τσαστέιν για τον ρόλο της στην ταινία «Τα μάτια της Tammy Faye» και τον ηθοποιό Γουίλ Σμιθ για τον ρόλο του στην ταινία Ο βασιλιάς Ριχάρδος. Και οι δύο αστέρες έχουν γίνει κορυφαίοι A-listers στο Χόλιγουντ, αλλά δεν είχαν αναγνωριστεί από την Ακαδημία, μέχρι τώρα.

Δεν είναι πάντως ασυνήθιστο για γνωστές

διασημότητες να συγκεντρώνουν πολλές ή και καθόλου νίκες, ανεξάρτητα από το σε πόσες ταινίες-μπλοκμπάστερ έχουν εμφανιστεί.

Αστέρες όπως ο Κάρι Γκραντ, η Τζούντι Γκάρλαντ, η Λορέν Μπακόλ και ο Κερκ Ντάγκλας έχουν πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις αγαπημένες σας ταινίες αλλά δεν έχουν πάρει ποτέ το χρυσό αγαλματίδιο.

Δείτε μια λίστα με τους/τις εν ζωή ηθοποιούς που έχουν εμφανιστεί σε περισσότερες από 60 ταινίες και δεν έχουν κερδίσει ακόμη Όσκαρ.

1 – Γούντι Χάρελσον

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Woody Harrelson (@woodyharrelson)

Όλοι θυμόμαστε τον Χάρελσον για τον ρόλο του ως Woody Boyd στο Cheers του NBC, αλλά αφού έφυγε από το μπαρ, ο Χάρελσον συνέχισε να πρωταγωνιστεί σε πάνω από 60 ταινίες μεγάλου μήκους, όπως οι White Men Can’t Jump, Indecent Proposal και Natural Born Killers για να αναφέρουμε μερικές. Η καθαρή του αξία ανέρχεται στα 70 εκατομμύρια δολάρια και έχει αναγνωριστεί για τη δουλειά του στη θεατρική σκηνή καθώς και για τις πολυάριθμες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, αλλά σύμφωνα με το MSN, το Όσκαρ του έχει διαφύγει μέχρι στιγμής.

2 – Σιγκούρνι Γουίβερ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sigourney Weaver

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όσκαρ,oskar