Οδοντίατρος νάρκωνε τις πελάτισσές του και έπειτα τις παρενοχλούσε σεξουαλικά… ανενόχλητος

Ένας οδοντίατρος από το Λος Άντζελες κατηγορείται για μια σειρά σεξουαλικών επιθέσεων σε πελάτισσές του, μια πρακτική που κρατούσε για χρόνια.

Την ανακοίνωση έκανε η εισαγγελία της κομητείας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Los Angeles Times.

Ο 50χρονος Emad Fathy Moawad, γνωστός οδοντίατρος της Καλιφόρνια, κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε 9 γυναίκες, ηλικίας 27-73 ετών, μεταξύ 2013-2018.

Los Angeles dentist charged with sexually abusing female patients https://t.co/R22hPZ14Mm pic.twitter.com/qvQdlE9B1l

New York Post (@nypost) June 15, 2021

Ο οδοντίατρος νάρκωνε τα θύματά του και προέβαινε στις επιθέσεις ανενόχλητος.

«Αυτή η υπόθεση είναι εξαιρετικά ανησυχητική, επειδή τα θύματα ήταν άνθρωποι χαμηλού εισοδήματος και μετανάστες, οι οποίοι είναι λιγότερο πιθανό να καταγγείλουν το έγκλημα εξαιτίας του φόβου», έγραψε στο ανακοινωθέν ο εισαγγελέας του Λος Άντζελες, George Gascón.

Emad Fathy Moawad has been charged with nine counts of sexual battery by restraint, three counts of sexual penetration by use of force and one count of attempted sexual penetration by use of force. https://t.co/5zXsJO4Shh

FOX 11 Los Angeles (@FOXLA) June 14, 2021

Ο Moawad κρίθηκε προφυλακιστέος, με την εγγύησή του να ορίζεται μάλιστα στα 2 εκατ. δολάρια.

Η υπόθεση ήρθε για πρώτη φορά στο φως το 2019, όταν μια πελάτισσα τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση που είχε λάβει χώρα 2 χρόνια πρωτύτερα. Ανέφερε πως την κακοποίησε υποβάλλοντάς τη σε αναισθησία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Los Angeles Times, οι επιθέσεις του οδοντογιατρού σταμάτησαν ξαφνικά τον Δεκέμβριο του 2018, όταν η βοηθός του κατέγραψε μία από αυτές στο κινητό της.

newsbeast.gr

The post Οδοντίατρος νάρκωνε τις πελάτισσές του και έπειτα τις παρενοχλούσε σεξουαλικά… ανενόχλητος appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα