Ο Βορίδης χρωστάει ένα ουίσκι στον Τσακαλώτο – Όταν ο ίδιος έλεγε ότι δεν θα κοπεί η 13η σύνταξη | Video

| Video

Ο Μάκης Βορίδης μάλλον δεν θέλει να θυμάται ότι προεκλογικά υποσχόταν ότι η Νέα Δημοκρατία θα διατηρήσει τη 13η σύνταξη αν κερδίσει τις εκλογές. Αυτό συμπεραίνει κανείς ακούγοντάς τον να υποστηρίζει σήμερα ότι «δεν το έχουμε ποτέ» αυτό, απευθυνόμενος προς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο που του το θύμισε.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν τόσο σίγουρος που του ζήτησε να τον κεράσει ένα ουίσκι αν αποδειχθεί ότι έχει δίκιο, με τον υπουργό Εσωτερικών να συμφωνεί.

Αναλυτικά

ο διάλογος:

Τσακαλώτος: Είπε ο κ. Μητσοτάκης ότι θα κρατήσετε τη 13η σύνταξη και δεν την κρατήσατε; Είναι αλήθεια ότι χάσατε 3,5 δις. απ’ αυτό;

Βορίδης: «Ότι θα κρατήσουμε τη 13η σύνταξη δεν το έχουμε πει ποτέ».

Τσακαλώτος: «Το έχει πει ο κ. Μητσοτάκης».

Βορίδης: «Δεν το έχουμε πει ποτέ».

Τσακαλώτος: «Θα με κεράσετε ένα ουίσκι άμα σας το αποδείξω».

Βορίδης: «Πολύ ευχαρίστως».

Το αν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μπήκε ή όχι στη διαδικασία, μετά το τέλος της τηλεοπτικής τους εμφάνισης να του δείξει το βίντεο που έλεγε ο κ. Βορίδης ότι δεν θα κοπεί η 13η σύνταξη, δεν γνωρίζουμε, αλλά είναι αυτό. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ τότε, έλεγε, ότι «ό,τι ψηφίζουμε, μας δεσμεύει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 25:37” του βίντεο:

ieidiseis.gr

The post Ο Βορίδης χρωστάει ένα ουίσκι στον Τσακαλώτο – Όταν ο ίδιος έλεγε ότι δεν θα κοπεί η 13η σύνταξη | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα