Ο Τζώρτζης στην «απομόνωση»: Δεν τον θέλει κανείς ούτε στην κουζίνα ούτε στο σπίτι | Video

O Αργύρης βρέθηκε στη δοκιμασία του Mystery Box να έχει διαλέξει ένα κουτί και δίπλα του στον πάγκο να κάθεται ο Τζώρτζης. Αμέσως ζήτησε από τον Δημήτρη Τσίκιλη να γίνει μία ανταλλαγή.

Ο Δημήτρης δέχτηκε και ο Αργύρης έφυγε μακριά από τον Τζώρτζη, πηγαίνοντας στον τελευταίο πάγκο δίπλα στον Τιμολέοντα. Στη συνέντευξη που έδωσε μετά αποκάλυψε ότι πράγματι δεν ήθελε να ξανακάτσει και να μαγειρέψει δίπλα στον Τζώρτζη, καθώς ήταν η 4η ή 5η φορά, παρότι κέρδισε σε πολλές από αυτές και θα έπρεπε να τον θεωρεί κάτι σαν γούρι.

Στο

τέλος της δοκιμασίας ο Τζώρτζης βρέθηκε μπορστά από τους κριτές οι οποίοι τον ρωτούσαν για το πιάτο του και επεσήμαναν τις αστοχίες του.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλοντας να τον πειράξει για το βράσιμο των φασολιών τον ρώτησε με ποιον κοιμάται στο σπίτι και ο Τζώρτζης απάντησε πως κοιμάται μόνος στο δωμάτιο.

Στο ίδιο επεισόδιο είδαμε δύο διαδοχικές στιγμές που μπορεί να είναι εντελώς τυχαίες αλλά ίσως εξηγούν πολλά για το τι κλίμα υπάρχει πλέον στο παιχνίδι για τον Τζώρτζη από τους συμπαίκτες του.
Πηγή: dailymedia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα