Ο Πούτιν με «βοηθούς» ΝΥΤ, Politico και Ευρωκοινοβούλιο αποσταθεροποιεί τον Μητσοτάκη

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη!

Αρχικά το ακούσαμε από τον Άδωνι Γεωργιάδη: Υπάρχει δάκτυλος αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης Μητσοτάκη, τον οποίο μέσω των παρακολουθήσεων θέλουν να ανατρέψουν τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του!

Όσοι θεωρούν «γραφικό» τον υπουργό Ανάπτυξης («κούνια που τους κούναγε») το πήραν για αστείο!

Να, όμως, που ήρθε στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, μιλώντας στους Financial Times

να δείξει τη Ρωσία ως υπεύθυνη για το σκάνδαλο των υποκλοπών που ταλανίζει την πολιτική ζωή της χώρας!

Ωραίο σενάριο! Κρίμα που δεν ζει ο Ζεράρ ντε Βιλιέ για να το ζηλέψει!

Ας Πούμε λοιπόν ότι ο Πούτιν ήθελε να αποσταθεροποιήσει την κυβέρνηση λόγω της «σθεναρής στάσης» ου κρατάει η Αθήνα στο πλευρό της Ουκρανίας:

Έβαλε τον Κοντολέοντα να παρακολουθεί τον Κουκάκη και αφού είδε ότι η αποσταθεροποίηση δεν προχωράει έπεισε τον αρχηγό της ΕΥΠ να παρακολουθήσει και τον Ανδρουλάκη! Και επειδή ο Κοντολέων ήθελε να είναι νομότυπος, ο ρώσος πρόεδρος ζήτησε από την Αρμενία και την …Ουκρανία να ζητήσουν από την Αθήνα την παρακολούθηση του τότε ευρωβουλευτή και μετέπειτα προέδρου του ΠΑΣΟΚ γιατί ήταν …κινεζόφιλος!

Επειδή όμως τα ελληνικά μέσα δεν έπεσαν στην παγίδα και δεν ανέδειξαν το γεγονός, τότε ο Πούτιν ζήτησε τη βοήθεια διάφορων ρωσόφιλών μέσων, όπως τα γνωστά για τη συμπάθειά τους στη Μόσχα Financial Times, New York Times, Politico κοκ να εφαρμόσουν την τακτική του Μάο, από την περιφέρεια να ελέγξουν το κέντρο: Να διασπείρουν στο εσωτερικό της χώρας τις ψευδείς ειδήσεις στη χώρα μας που τα συστημικά της μέσα δεν το έπραξαν, αφού κατάλαβαν το σχέδιο του Πούτιν!

Στο σχέδιο αποσταθεροποίησης του Πούτιν συμμετέχει ακόμα και το Ευρωκοινοβούλιο, που στηρίζει πρόσωπα όπως ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Θανάσης Κουκάκης, τις παρακολουθήσεις των οποίων σχεδίασε το Κρεμλίνο! Να μην σας πούμε ότι όχι η ίδια η φον ντε Λάινεν, αλλά κάποιοι επίτροποι που θέτουν θέμα για την ελευθεροτυπία στην Ελλάδα δεν μπορεί παρά να είναι …μιλημένοι από τη Μόσχα!
Σχέδιο αποσταθεροποίησης. Ή με άλλα λόγια:

Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα, από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια, αν δεν μου δώσεις ένα κιοφτέ σου κατουρώ την πόρτα!

Γράφει ο Βασίλης Σκουρής

The post Ο Πούτιν με «βοηθούς» ΝΥΤ, Politico και Ευρωκοινοβούλιο αποσταθεροποιεί τον Μητσοτάκη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πούτιν, ΝΥΤ Politico, Ευρωκοινοβούλιο, Μητσοτάκη,poutin, nyt Politico, evrokoinovoulio, mitsotaki