«Ο πατέρας μου πλήρωσε 3.000 δολάρια – Θέλω να βρω την οικογένειά μου στη Γερμανία» – Η ταρίφα στο πλοίο της Παλαιόχωρας | Video + Photos

Από δύο ως έξι χιλιάδες δολάρια, λαμβάνοντας την υπόσχεση ότι θα τους μεταφέρουν στην Ιταλία, πλήρωσαν στους διακινητές οι άνθρωποι που κατέληξαν από τη Λιβύη στην Παλαιόχωρα.

«Ονειρεύομαι να πάω στη Γερμανία. Είμαι από τη Συρία, αλλά φύγαμε από τη Λιβύη. Νομίζω ότι πληρώσαμε 3.000 δολάρια, αλλά δεν ξέρω σίγουρα γιατί πλήρωσε ο πατέρας μου», είπε ο 21χρονος Αιντέρ. «Στο πλοίο είμαστε Σύριοι και Αιγύπτιοι. Θέλω να πάω στην Ιταλία και από εκεί στη Γερμανία,

μένει ο θείος μου εκεί. Έχω οικογένεια εκεί», είπε ο νεαρός Σύρος.«Πλήρωσα έξι χιλιάδες δολάρια», είπε στο zarpanews.gr, αλλος μετανάστης απο το κατάστρωμα του πλοίου.

Ο Τζαλάλ Αμπντούλ από την Αίγυπτο, είπε ότι πλήρωσε τρεις χιλιάδες δολάρια και πως δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα, αλλά στην Ιταλία. Το επανέλαβε μάλιστα αρκετές φορές.Άλλοι μετανάστες είπαν πως οι διακινητές έκαναν… σκόντο για τα μικρά παιδιά, με την… φιλική τιμή των 2.000 δολαρίων το κεφάλι.

Οι μετανάστες παραμένουν στο λιμάνι της Παλαιόχωρας.

zarpanews.gr

The post «Ο πατέρας μου πλήρωσε 3.000 δολάρια – Θέλω να βρω την οικογένειά μου στη Γερμανία» – Η ταρίφα στο πλοίο της Παλαιόχωρας | Video + Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
3 000, – Θέλω, Γερμανία –, Παλαιόχωρας | Video + Photos,3 000, – thelo, germania –, palaiochoras | Video + Photos