Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα κλέβει τον Ντίνο και βοηθάει τον Χρηστίδη

Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς του ALPHA

Η Μιράντα αποφασίζει να βοηθήσει τον Χρηστίδη και έτσι κλέβει χρήματα από τον Ντίνο. Από την άλλη, η Όλγα χάνει όλη την περιουσία της και σοκάρεται.

H Μιράντα, το τελευταίο διάστημα, περνάει δύσκολες στιγμές. Όλα ξεκινούν όταν ο Ντίνος τής αποκαλύπτει πως της είπε ψέματα και συνάντησε κρυφά την Αμαλία. Η κοπέλα νιώθει τον κόσμο της να γκρεμίζεται, καθώς πιστεύει πως ο αγαπημένος της παραμένει ερωτευμένος με την Αμαλία.

Έτσι, λοιπόν, του ανακοινώνει πως θέλει να χωρίσουν. Παρόλο που ο Ντίνος παλεύει να την πείσει πως μόνο εκείνη αγαπάει, η Μιράντα δεν αλλάζει γνώμη. Όσο κι αν πονά ναι αποφασισμένη να μην επιστρέφει στην αγκαλιά του κι ενώ η κοπέλα προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες στη ζωή της, μια συνάντηση με τον Χρηστίδη την αναστατώνει. 0 άντρας κρατάει όμηρο τη Ματούλα και απειλεί τη Μιράντα, λέγοντάς της πως θα την αφήσει ελεύθερη μόνο αν τον βοηθήσει. Θέλοντας, μάλιστα, να βεβαιωθεί πως η κοπέλα δεν θα κάνει πίσω, της λέει πως θα της αποκαλύψει πού βρίσκεται η κόρη της.

Η Μιράντα ταράζεται, καθώς εδώ και καιρό αναζητά το παιδί της και είναι σίγουρη πως ο Χρηστίδης ξέρει την αλήθεια. 0 άντρας, λοιπόν, απαιτεί να του βρει έναν γιατρό και να του δώσει χρήματα για να φύγει μακριά απ’ όλους. Η Μιράντα τού ζητάει λίγο χρόνο και στη συνέχεια προσπαθεί να σκεφτεί πού θα βρει τα λεφτά. Η λαχτάρα της για να δει το παιδί της την οδηγεί σε μια ακραία πράξη. Συγκεκριμένα, κλέβει χρήματα από τον εταιρικό λογαριασμό. 0 Ντίνος, όμως, αντιλαμβάνεται ότι λείπουν λεφτά, τα οποία βρίσκει στην τσάντα της. 0 άντρας απογοητεύεται και η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό της κλονίζεται.

Ώρες μετά, η Μιράντα κανονίζει ραντεβού με τον Χρηστίδη για να του δώσει το ποσό ώστε να αφήσει ελεύθερη τη Ματούλα και να μάθει πού βρίσκεται το παιδί της. Ωστόσο, αγνοεί πως ο Ντίνος την παρακολουθεί. 0 τελευταίος, όταν τους βλέπει μαζί, ζητάει εξηγήσεις και ο Χρηστίδης, έχοντας πάρει τα χρήματα, τρέχει και το σκάει. Η Μιράντα ξεσπάει σε κλάματα και κατηγορεί τον Ντίνο, καθώς εξαιτίας του δεν αφέθηκε ελεύθερη η Ματούλα και δεν έμαθε την αλήθεια για την κόρη της. Τότε εκείνος προσπαθεί να της συμπαρασταθεί. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Αποστολής προσπαθεί να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της Όλγας, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η γυναίκα το μόνο που θέλει είναι να χωρίσουν, όμως αυτό δεν είναι εύκολο.

Συγκεκριμένα, ο Αποστολής τής ανακοινώνει πως πέρασε όλα τα ακίνητα που ήταν στο όνομά της, τα χρήματα από τον κοινό τραπεζικό τους λογαριασμό, ακόμα και το σπίτι που μένουν, στο δικό του όνομα. Η Όλγα σοκάρεται, καθώς συνειδητοποιεί πως έχει χάσει όλη της την περιουσία και ξεσπάει κατά του Αποστόλη. Τότε εκείνος της λέει πως θα τα γράψει όλα στον γιο τους, αρκεί να ξαναγίνουν οικογένεια. Όμως, η Ολγα δεν θέλει καμία σχέση μαζί του και σκέφτεται να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει. Τελικά, αλλάζει γνώμη και αποφασίζει να διεκδικήσει την περιουσία της.

The post Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα κλέβει τον Ντίνο και βοηθάει τον Χρηστίδη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παράδεισος, Κυριών, Μιράντα, Ντίνο, Χρηστίδη,paradeisos, kyrion, miranta, ntino, christidi