Ο Μητσοτάκης αντιλαϊκιστής…

Η βόμβα έσκασε στο Φόρουμ των Δελφών λίγα μέτρα πιό πέρα από το μέρος όπου η Πυθία έβγαζε τους χρησμούς, αφού μασούσε φύλλα δάφνης ή ό,τι άλλο τέλος πάντων σε πράσινο χρώμα.

Εκεί που φύτρωνε η δάφνη εμφανίσθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δήλωσε ότι είναι κατά του λαϊκισμού! Για μία στιγμή οι παριστάμενοι έμειναν ενεοί, ψάχνοντας να βρουν το κόμμα: Ήξεις αφήξεις ουκ εν πολέμω θνήξεις.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης, με την περικεφαλαία και την σάρισσα του Μακεδονομάχου να επιτίθεται στον λαϊκισμό με την τεχνική της λοξής φάλαγγας; Ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης που κρατούσε το φτυάρι του τυμβωρύχου

στο Μάτι και παρ’ ολίγον να αντικαταστήσει με αυτό τον πυρσό στο σήμα της ΝΔ; Ο ίδιος ακριβώς που μάζευε με τα χέρια του τις λάσπες της Μάνδρας για να τις εκσφενδονίσει στους πολιτικούς του αντιπάλους;

Στους Δελφούς ο γάιδαρος είπε τον πετεινό κεφάλα και το Μαντείο έμεινε άλαλο. «Ουκέτι Φοίβος έχει καλύβην, ου μάντιδα δάφνην, ου παγάν λαλέουσαν…». Ο Απόλλωνας έμεινε άγαλμα! Ποσώς ενδιαφέρουν όλα αυτά τον πρωθυπουργό, όταν γι’ αυτόν το σύγχρονο μαντείο των Δελφών ακούει στο όνομα Abacus. Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν.

Το νέο έργο που ανεβάζει το επιτελικό κηποθέατρο λέγεται: “Ο Μητσοτάκης αντιλαϊκιστής”. Όποιος θέλει γελάει, όποιος θέλει κλαίει. Κωμωδία και δράμα σε ένα. Δεν το λές και λίγο. Είναι το πιο επιτυχημένο ανέβασμα από τότε που ο Δημήτρης Λιγνάδης κατέληξε στην φυλακή. Δεν θα μπορούσε ένας ολόκληρος φιλελεύθερος λαός να μείνει στα νύχια του Μάρκου Σεφερλή….

Γράφει ο Γιώργος Βαρεμένος

The post Ο Μητσοτάκης αντιλαϊκιστής… appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα