Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε lifestyle περιπέτειες

Με μια συνέντευξη στον μουσικό σταθμό Sfera και δηλώσεις στην ψυχαγωγική εκπομπή της Φ. Σκορδά (ΣΚΑΪ) ο πρωθυπουργός έκανε στροφή στο lifestyle προσπαθώντας να βελτιώσει τη δημόσια εικόνα του και να την κάνει περισσότερο ελκυστική στο νεανικό και γυναικείο ακροατήριο στο οποίο η ΝΔ υστερεί.

Προκάλεσε εντύπωση ότι επέλεξε να μιλήσει για μαστορέματα στο σπίτι

και μαγειρικές συνήθειες σε μια εβδομάδα που λόγω της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη τα ελληνοτουρκικά και ο ενεργειακή κρίση είναι σε πρώτο πλάνο. Συνδύασε τα αυστηρά μηνύματα προς την Τουρκία και τις εξαγγελίες για τις επιδοτήσεις στο ρεύμα με πληροφορίες για το πρωινό του ξύπνημα, τη γυμναστική του και τις εξόδους με τη σύζυγό του αναδεικνύοντας την ανθρώπινη πλευρά του.

Χαρακτήρισε άδικη την κριτική που του ασκείται για έλλειμμα ενσυναίσθησης επειδή προέρχεται από εύπορη οικογένεια και έδειξε ότι μπορεί να συζητήσει πολύ άνετα με τον Γρ. Αρναούτογλου και να απευθυνθεί στο κοινό της Φ. Σκορδά κάνοντας επίδειξη χαλαρότητας και οικειότητας με τον μέσο τηλεθεατή ή ακροατή μουσικού ραδιοφώνου.

Mάλιστα μετά τον Sfera πήγε σε διπλανό στούντιο παίρνοντας μέρος στο παιχνίδι «Πάρε 5 δώσε 3» μαζί με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, Φάνη Λαμπρόπουλο και Ελένη Βουλγαράκη και το δημοσιοποίησε ο ίδιος στο instagram.

Επειδή ο ίδιος έχει θέσει το δίλημμα των επόμενων εκλογών σε εντελώς προσωπικό επίπεδο, “Μητσοτάκης ή Τσίπρας”, δείχνοντας την αυτοπεποίθηση ότι υπερβαίνει το κόμμα του σε επιρροή, έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που προσπαθεί να ενισχύσει το προφίλ του.

Επενδύοντας σταθερά στην μιντιακή προβολή ανοίγεται και στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα καναλιών και ραδιοφώνου προκαλώντας την έκπληξη του κοινού που σε κάποιες περιπτώσεις δεν πίστευε στα αυτιά του νομίζοντας πως πρόκειται για μίμηση φωνής.

Η επιστροφή του συνεργάτη του Κ. Μητσοτάκη, Ερικ Παρκς, στο Μέγαρο Μαξίμου συνδέεται, πιθανότατα, με τη νέα επικοινωνιακή τακτική, καθώς ο Αμερικανός σύμβουλος εστιάζει στην διείσδυση του Κ. Μητσοτάκη στο κέντρο και στη χώρα του, στις ΗΠΑ, εφευρέθηκε ο συνδυασμός ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, το infotainment, στο οποίο φαίνεται να καταφεύγει ο Κ. Μητσοτάκης.

tvxs.gr

The post Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε lifestyle περιπέτειες appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα