Ο Καλογρίτσας επικαλείται το εμβόλιο για να μην πάει στην προανακριτική

Στρίβειν δια του… κορονοϊού για τον Χρήστο Καλογρίτσα, ο οποίος υποστηρίζει ότι αναρρώνει από το εμβόλιο κατά του ιού και δεν μπορεί να καταθέσει στην προανακριτική την Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εργολάβος, απέστειλε επιστολή με την οποία δηλώνει κώλυμα να βρεθεί αύριο ενώπιον της επιτροπής, επικαλούμενος κόπωση και πόνους που προέκυψαν από το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ζητά, μάλιστα, μετάθεση της κατάθεσής του, γεγονός που φαίνεται να προκάλεσε σημαντικούς τριγμούς στη Νέα Δημοκρατία.

Εκ μέρους του κυβερνώντος κόμματος, ο Θάνος Πλεύρης, έκανε αίτημα για να καταθέσει ο Χρ. Καλογρίτσας τη σχετική ιατρική γνωμάτευση.

Όλα αυτά προκύπτουν μετά τις σημερινές «βόμβες» από τον Κυριάκο Τόμπρα, ο οποίος, στην κατάθεσή του στην προανακριτική, κατέθεσε χειρόγραφο χαρτί της συμφωνίας όπου ο Χρ. Καλογρίτσας παραδέχεται την οφειλή των 3 εκατ. ευρώ προς την CCC.

Πρόκειται για τη γνωστή οικονομική διαφορά μεταξύ δύο ιδιωτικών εταιρειών, της «Τοξότης» του κ. Καλογρίτσα και της αραβικής Consolidated Contractors Company (CCC) της επιχειρηματικής οικογένειας Χούρι.

Στη δεύτερη κατάθεσή του, ο εξεταζόμενος μάρτυρας, φέρεται να είπε πως η συμφωνία υπογράφηκε στο σπίτι του Χούρι στην Πολιτεία από τον επιχειρηματία, τον Χρήστο Καλογρίτσα και τον Κυριάκο Τόμπρα που ήταν ο σύνδεσμος μεταξύ των δυο πλευρών.

Η ημερομηνία που υπεγράφη το συμφωνητικό (Μάιος 2018) είναι δυο χρόνια μετά το τηλεοπτικό εγχείρημα Καλογρίτσα που κατέληξε άδοξα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κυρ. Τόμπρας κατέθεσε ακόμα ότι δεν είχαν ποτέ μιλήσει για κανάλι οι Χούρι και ο Καλογρίτσας πριν τους φέρει σε επαφή.

Σε ερώτηση του βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Βασίλη Κεγκέρογλου για τις σχέσεις της εταιρείας CCC με την τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Τόμπρας κατέθεσε ότι δεν είχε καμιά επαφή με την κυβέρνηση. «Γιατί αλλιώς εμένα τι με ήθελε; Σίγουρα δεν είχε γίνει κουβέντα για κανάλι μέχρι να έρθουν σε μένα», είπε.

Πηγή: efsyn.gr

The post Ο Καλογρίτσας επικαλείται το εμβόλιο για να μην πάει στην προανακριτική appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα