Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Κυριακή 31 Δεκεμβρίου

Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017 σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες, με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Εξαίρεση αποτελεί η Κρήτη όπου μέχρι το μεσημέρι τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στα βόρεια, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινότερα τμήματα.

Τις πρωινές και βραδινές σε πολλές περιοχές η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ παράλληλα στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθεί παγετός, ο οποίος στη Βόρεια Ελλάδα

θα είναι τοπικά ισχυρός.

Χανιά
Λίγες νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους και κατά περιόδους θα είναι αυξημένες. Oι άνεμοι θα πνέουν Β πολύ ασθενείς έως ασθενείς 2-3 μποφόρ, πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι έως και 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7 έως 15°c, στα νότια από 10 έως 16°c ενώ στα ορεινά από 3 έως 12°c.

Ρέθυμνο
Λίγες νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους και κατά περιόδους θα είναι αυξημένες. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΒΔ πολύ ασθενείς έως ασθενείς 2-3 μποφόρ, πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι έως και 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8 έως 15°c, στα νότια από 10 έως 16°c ενώ στα ορεινά από 1 έως 11°c.

Ηράκλειο
Λίγες νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους και κατά περιόδους θα είναι αυξημένες. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ πολύ ασθενείς έως ασθενείς 2-3 μποφόρ, πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι έως και 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8 έως 14°c, στα νότια από 9 έως 16°c ενώ στα ορεινά από 2 έως 11°c.

Λασίθι
Λίγες νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους και κατά περιόδους θα είναι αυξημένες. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ ασθενείς έως μέτριοι 3-5 και πρόσκαιρα τοπικά έως ισχυροί 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 9 έως 14°c, στα νότια από 10 έως 15°c ενώ στα ορεινά από 1 έως 11°c.

Πηγή: meteocrete.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα