Ο Γιάννης Λοβέρδος παραδέχθηκε ότι ο σταθμάρχης είναι κομματικό ρουσφέτι | Video

«Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Λοβέρδος, προς τιμήν του σήμερα, παραδέχτηκε αυτό που όλοι γνωρίζουν αλλά αρνείται τόσες μέρες η κυβέρνηση να παραδεχθεί: Ότι ο μοιραίος σταθμάρχης είναι κομματικό ρουσφέτι».

Αυτό υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του μετά τα όσα δήλωσε ο γαλάζιος βουλευτής στο Mega για την τραγωδία των Τεμπών ότι «όλοι, ο σταθμάρχης, ο επιθεωρητής είναι κομματικά ρουσφέτια».

«Ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε “επιτελικό κράτος” και “αριστεία”, αλλά μετά από τέσσερα χρόνια στη διακυβέρνηση κυριαρχεί

το χάος, οι πελατειακές σχέσεις, η αναξιοκρατία και η απαξίωση υποδομών και υπηρεσιών με δραματικές συνέπειες για την κοινωνία» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.



Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Λοβέρδος, προς τιμήν του σήμερα, παραδέχτηκε αυτό που όλοι γνωρίζουν αλλά αρνείται τόσες μέρες η κυβέρνηση να παραδεχθεί: Ότι ο μοιραίος σταθμάρχης είναι κομματικό ρουσφέτι.

Ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε «επιτελικό κράτος» και «αριστεία», αλλά μετά από τέσσερα χρόνια στη διακυβέρνηση κυριαρχεί το χάος, οι πελατειακές σχέσεις, η αναξιοκρατία και η απαξίωση υποδομών και υπηρεσιών με δραματικές συνέπειες για την κοινωνία».

The post Ο Γιάννης Λοβέρδος παραδέχθηκε ότι ο σταθμάρχης είναι κομματικό ρουσφέτι | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Λοβέρδος,giannis loverdos