«Ο αθλητισμός δίπλα στην κοινωνία» – Τουρνούα «γιορτή» ποδοσφαίρου για καλό σκοπό σήμερα και αύριο στα Χανιά

Μια γιορτή του αθλητισμού με ισχυρό κοινωνικό πρόσημο, διοργανώνεται το Σάββατο και την Κυριακή στο γηπέδο Νεροκούρου από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Για το διήμερο φλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου, μίλησε στο  ZARPA RADIO 89,6 ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης καλώντας τον κόσμο να αγκαλιάσει την δράση

«Αυτά δεν είναι φιέστες, είναι ουσία και ευχαριστώ όλες τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν. Δεν θα έχει ούτε εισιτήριο ούτε τίποτε άλλο απλά

όποιος μπορεί να φέρει ό,τι μπορεί – για  τους πρόσφυγες του πολέμου στην Ουκρανία που έχουν βρει καταφύγιο στην πόλη μας και για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που εξυπηρετούνται από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, το οποίο έχει φτάσει να υποστηρίζει 1.300 άτομα» σημείωσε ο κ. Μιχαηλάκης.

«Τα παιδά θα παίξουν χαλαρά, ένα ωραίο ποδόσφαιρο, με σκοπό όχι τη νίκη αλλά τον αγώνα» σημείωσε.

«Ο αθλητισμός πρέπει να είναι κοντά στην κοινωνία και με κάθε ευκαρία πρέπει να το αποδεικνύουμε» προσέθεσε.

Το τουρνουά στηρίζουν η ΕΠΣΧ και ο δήμος Χανίων ενώ την ίδεα είχε ο Μάνος Σφακιανάκης, με τον φίλο του Παναγιώτη Τοράκη.

zarpanews.gr

The post «Ο αθλητισμός δίπλα στην κοινωνία» – Τουρνούα «γιορτή» ποδοσφαίρου για καλό σκοπό σήμερα και αύριο στα Χανιά appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
– Τουρνούα, Χανιά,– tournoua, chania