Ο Άρης Σούδας πήρε το ντέρμπι με τον Πλατανιά

Μια στημένη φάση και ένα γκολ στο α’ ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Αρη Σούδας για να του χαρίσει τη νίκη επί του Πλατανιά στο χανιώτικο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής

Το χρυσό όπως αποδείχτηκε γκολ για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 21ο λεπτό από την εκτέλεση κόρνερ του Μποτωνάκη και την ωραία καρφωτή κεφαλιά από τον Σούλιαρη, με τη μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία του Λαζαρίδη.

Ο Πλατανιάς είναι γεγονός ότι παρουσιάστηκε πιο απειλητικός,

πιο ζωντανός επιθετικά, δείχνοντας πως αυτό μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ. Ειδικότερα οι δύο μεγάλες φάσεις που είχε, σημειώθηκαν στο 61ο λεπτό και το 84ο, που η πρώτη ήταν διπλή με τον Καρβούνη αρχικά και τον Κατσαρό αμέσως μετά ενώ η επόμενη σημειώθηκε από τον Καρβούνη, η κεφαλιά του οποίου εξ επαφής πέρασε άουτ. Στον αντίποδα, ο Αρης σε μια επίθεση θα μπορούσε να έχει σημειώσει ένα δεύτερο γκολ σε ένα χρονικό σημείο που ο Πλατανιάς πίεζε, αλλά η προσπάθεια του Δρακάκη δεν ευδοκίμησε.

Να σημειωθεί ότι ο Πλατανιάς φωνάζει για πέναλτι που θεωρεί ότι δεν του δόθηκε στο 60ό λεπτό όταν ο Μπουντούρι έπεσε στο έδαφος από το μαρκάρισμα του Μιχαλόπουλου, με τον Χανιώτη διαιτητή Αντωνίου να υποδεικνύει συνέχεια.

Ο Αρης Σούδας φτάνει έτσι τους 11 βαθμούς στο πρωτάθλημα ενώ ο Πλατανιάς παραμένει κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, έχοντας μέχρι στιγμής 4.

Το φιλμ του αγώνα
1’ Πρώτη απειλή για τον Πλατανιά με το σουτ του Καρβούνη το οποίο περνά έξω από τα δοκάρια
20’ ΓΚΟΛ: Από την εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Μποτωνάκη, η κεφαλιά του Σούλιαρη καταλήγει στην αριστερή γωνία του Λαζαρίδη, με τον Αρη Σούδας να ανοίγει το σκορ (0-1).
41’ Από την έξυπνη μπαλιά του Κατσαρού δεν ακολούθησε ο Γιακουμάκης και η μπάλα περνά άουτ.
53’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κατσαρού η μπάλα καταλήγει εύκολα στα χέρια του Βροντάκη.
57’ Σουτ από τον Μπουντούρι η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Βροντάκη.
60’ Φωνές για πέναλτι από τον Πλατανιά στο σπρώξιμο που δέχτηκε ο Μποντούρι από τον Μιχαλόπουλο.
61’ Διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Πλατανιά, ο Καρβούνης μπαίνει στην περιοχή, πλασάρει, αλλά αποκρούει σωτήρια ο Βροντάκης και στην εξέλιξη της φάσης το του Κατσαρού περνά άουτ.
74’ Σέντρα σουτ από τον Τσιμπρικίδη η μπάλα περνά έξω από τα δοκάρια του Λαζαρίδη.
83’ Εξαιρετική μπαλιά του Παπακαστρήσιου για τον Δρακάκη ο οποίος αποφεύγει τον Λαζαρίδη που έχει βγει πολύ μακριά από την περιοχή του, γυρίζει την μπάλα προς την εστία αλλά στο πέσιμο ο Παπακαστρήσιος δεν καταφέρνει με προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
86’ Μεγάλη φάση για τον Πλατανιά από τη σέντρα του Μποντούρι, η κεφαλιά του Καρβούνη περνά έξω από το αριστερό δοκάρι του Βροντάκη.
90+2’ Δυνατό σουτ από τον Μάριο από μακριά, ο Βροντάκης σε ετοιμότητα μπλοκάρει.

Διαιτητής: Αντωνίου (Χανίων)
Βοηθοί: Μαυρεδάκης (Χανίων) – Λιοδάκης (Ρεθύμνου)

Πλατανιάς (Γιώργος Κόλτζος): Λαζαρίδης, Γελαδάρης, Κατσαρός, Ιμέρι, Γιαννικάκης, Μάριο, Μποντούρι (90+3’ Πλανάκης), Κένγκα (46’ Μπερντίος), Καρβούνης, Χρυσός (75’ Πατρικάκης), Γιακουμάκης (85’ Παχής)

Αρης Σούδας (Γιώργος Τζατζιμάκης): Βροντάκης, Παγωνάκης (46’ Σελάμης), Βουρβαχάκης, Στεφανίδης, Σούλιαρης, Τσιμπρικίδης (88’ Μαναρώλης), Ροκάκης (66’ Κολομπάκης), Παπαδάκης Μ.Π. (46’ Παπακαστρήσιος), Μποτωνάκης, Δρακάκης, Παπαθανασίου (36’ λ.τρ. Μιχαλόπουλος)

The post Ο Άρης Σούδας πήρε το ντέρμπι με τον Πλατανιά appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα