Νίκησε και προκρίθηκε στα τελικά η γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟΧ

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα πόλο νέων γυναικών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων για τον β’ γύρο της Α’ φάσης για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Το συγκρότημα του Γιώργου Κατσουλάκη επιβλήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας με σκορ 11-10 του ΝΟ Ρεθύμνου, σφραγίζοντας την πρόκριση στην τελική φάση.

Τα κορίτσια του ΝΟ Χανίων απέκτησαν προβάδισμα στο ημίχρονο, το οποίο αύξησαν μετά και το τέλος του τρίτου οκταλέπτου (5-8), με το Ρέθυμνο στην τελευταία περίοδο να κλείνει τη διαφορά στο γκολ για το τελικό 10-11.

Οι

αγώνες ολοκληρώνονται τη Μεγάλη Τρίτη οπότε και θα διεξαχθούν οι δύο τελευταίοι ανάμεσα σε ΟΦΗ-ΝΟ Ρεθύμνου και ΝΟ Χανίων-ΟΦΗ.

ΝΟ Ρεθύμνου-ΝΟ Χανίων 10-11
Οκτάλεπτα: 2-1, 2-5, 1-2, 5-3

ΝΟ Χανίων (Γιώργος Κατσουλάκης): Κυριακοπούλου, Τρουλάκη, Φουράκη 5, Γλυνιαδάκη, Κουνδουράκη Αικ. 4, Χαβρέ, Ζαχαράκη, Σκουμπάκη 1, Γράσσου, Καραδάκη 1, Περδικάκη, Κουκουράκη, Παπουδάκη, Κουνδουράκη Αγ., Χατζάκη

ΝΟ Ρεθύμνου (Ανέστης Πεσματζόγλου): Καραγιάννη, Λαγουδάκη, Χατζημανωλάκη, Κυριακάκη 4, Μυριοκεφαλιτάκη, Τσιουγκρή 1, Συράνογλου, Φραγκεδάκη, Τσακωνάκη, Λαμπαθάκη, Λιμπιτάκη Αν. 3, Λιμπιτάκη Ευαγ. 2, Μπιρλιράκη

• 1η αγωνιστική (Μεγάλη Δευτέρα): ΝΟ Ρεθύμνου-ΝΟ Χανίων 10-11

• 2η αγωνιστική (Μεγάλη Τρίτη, 12:00): ΟΦΗ-ΝΟ Ρεθύμνου

• 3η αγωνιστική (Μεγάλη Τρίτη, 20:00): ΝΟ Χανίων-ΟΦΗ

The post Νίκησε και προκρίθηκε στα τελικά η γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟΧ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκησε, ΝΟΧ,nikise, noch