Νέο τροχαίο στα Χανιά: Διασωληνώθηκε 35χρονος – Γεμάτη η ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου

Πολλά και δυστυχώς πολύ σοβαρά περιστατικά τροχαίων ατυχημάτων σημειώνονται αυτές τις μέρες στα Χανιά, με αποτέλεσμα η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων να εμφανίζει πληρότητα 133%.

Το βράδυ της Τρίτης, ένας 35χρονος δικυκλιστής ενεπλάκη σε τροχαίο στην περιοχή του Αποκόρωνα και συγκεκριμένα στην Αλμυρίδα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα. Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr ο 35χρονος πολυτραυματίες νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ.

Διασωληνώθηκε

και 60χρονος

Την ίδια ώρα, άσχημη εξέλιξη είχε η υγεία του δικυκλιστή ο οποίος τραυματίστηκε το βράδυ της Τρίτης σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου (ΕΔΩ) σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr

O 65χρονος, διεκομίσθη σε σοβαρή κατάσταση στο γενικό νοσοκομείο Χανίων όπου αμέσως διασωληνώθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

zarpanews.gr

The post Νέο τροχαίο στα Χανιά: Διασωληνώθηκε 35χρονος – Γεμάτη η ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο, Χανιά, Διασωληνώθηκε 35χρονος – Γεμάτη, ΜΕΘ, Γενικού Νοσοκομείου,neo, chania, diasolinothike 35chronos – gemati, meth, genikou nosokomeiou