Νέο σοκ στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε τελετή αποφοίτησης σχολείου με έναν νεκρό και 2 τραυματίες

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι δέχθηκαν πυροβολισμούς την Τρίτη κατά τη λήξη της τελετής αποφοίτησης λυκείου που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Xavier, στη Νέα Ορλεάνη. Το περιστατικό έρχεται λίγες μόλις ημέρες από το μακελειό σε δημοτικό σχολείο στο Τέξας των ΗΠΑ.

Η αστυνομία της Νέας Ορλεάνης ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν ύποπτο που φέρεται να άνοιξε πυρ στο πάρκινγκ έξω από τον χώρο, μόλις τελείωσε η τελετή αποφοίτησης των τελειόφοιτων του Morris

Jeff High School.

Ο ύποπτος και τα θύματα δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί, με τις υπηρεσίες διάσωσης της Νέας Ορλεάνης να έχουν μεταφέρει άμεσα τους τραυματίες σε τοπικό νοσοκομείο. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και 2 ακόμη τραυματίστηκαν από τα πυρά. Δεν κινδυνεύει η ζωή των τραυματιών.

Μάρτυρες δήλωσαν στο Fox 8 ότι, μετά την τελετή αποφοίτησης, πρέπει να ξέσπασε καυγάς μεταξύ κάποιων εκ των παρευρισκόμενων, με αποτέλεσμα να πέσουν περίπου πέντε έως 12 πυροβολισμοί.

ethnos.gr

The post Νέο σοκ στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε τελετή αποφοίτησης σχολείου με έναν νεκρό και 2 τραυματίες appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο, ΗΠΑ, Πυροβολισμοί,neo, ipa, pyrovolismoi