Νεκρός ο Σήφης Βαλυράκης – Φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο που εντοπίστηκε

Νεκρός εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής  στο Νησί των Ονείρων της Ερέτριας, στον Νότιο Ευβοϊκό, ο Χανιώτης πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου, Σήφης Βαλυράκης.

Ο εντοπισμός έγινε από ομάδα διάσωσης που ερευνούσε το σημείο, δέκα περίπου μέτρα μακριά από την ακτή του μικρού αυτού νησιού, που ονομάζεται και Πεζονήσι από τους ντόπιους.

Νωρίτερα, νοτιοανατολικά

της νησίδας Αγία Τριάδα, είχε βρεθεί το φουσκωτό σκάφος με το οποίο ο Χανιώτης πολιτικός είχε βγει από το μεσημέρι στη θάλασσα.

Το σκάφος από περίπου τις 13:30 της Κυριακής είχαν δει πολίτες να βρίσκεται αγκυροβολημένο στο ίδιο σημείο και να κάνει κύκλους, χωρίς να ελέγχεται από κανέναν, ενώ νωρίτερα, κάποιοι άλλοι είχαν δει το σκάφος και έναν άνδρα με στολή δύτη, που πλέον είναι δεδομένο πως ήταν ο Σήφης Βαλυράκης.

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είχε εξοχικό στην Ερέτρια. Όταν καθυστέρησε πολύ να επιστρέψει από την έξοδό του στη θάλασσα, η οικογένειά του ειδοποίησε τις αρχές.

Ένα ελικόπτερο του Πολεμικου Ναυτικού, δύο περιπολικά σκάφη  και δύο αλιευτικά συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του Χανιώτη πρώην υπουργού, όπως επίσης το ΕΣΔΔΕ (Εθελοντικό σώμα δασοπροστασίας διάσωσης Εύβοιας) και η SAR 312 (Ομάδα Διάσωσης Ευβοίας) από το Αλιβέρι.

Στις φωτογραφίες και το βίντεο του zarpanews.gr φαίνεται το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός:

zarpanews.gr – Ευτυχία Πενταράκη

The post Νεκρός ο Σήφης Βαλυράκης – Φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο που εντοπίστηκε appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα