Νέες καθυστερήσεις στον σχεδιασμό εμβολιαστικής κάλυψης της Κρήτης

Στον αέρα τινάζεται ο σχεδιασμός της εμβολιαστικής κάλυψης κατά της covid 19 στον νησί μας, καθώς από σήμερα δε θα λειτουργήσουν τα υπόλοιπα Κέντρα Υγείας ως εμβολιαστικά κέντρα στο νησί μας, όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός.

Στις καθυστερήσεις στην αποστολή των εμβολίων, φαίνεται ότι αποδίδονται οι νέες καθυστερήσεις στη λειτουργία των Κέντρων Υγείας ως εμβολιαστικά κέντρα.

Οι εξελίξεις προκαλούν δυσαρέσκεια στους ηλικιωμένους καθώς σε επίπεδο Νομού Ηρακλείου δεν μπορούν να κλείσουν ραντεβού για τον εμβολιασμό στα Κέντρα Υγείας Βιάννου, Αρκαλοχωρίου, Χάρακα, Αγίας

Βαρβάρας και Αλικαρνασού ενώ άλλοι κλείνουν ραντεβού σε Κέντρα Υγείας πολύ μακριά από τον τόπο κατοικίας τους, με ότι ταλαιπωρία αυτό συνεπάγεται για τους ίδιους και τις οικογένειες τους.

Πέρα από τα νοσοκομεία, μόλις 1 Κέντρο Υγείας στο Ηράκλειο και 2 Κέντρα Υγείας στην ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου και συγκεκριμένα Καστελίου και Μοιρών λειτουργούν ως εμβολιαστικά κέντρα.

Επιπλέον, καταγράφεται καθυστέρηση 20 και πλέον ημερών στο κλείσιμο ραντεβού, όπως παραδέχεται ο υπεύθυνος του Κέντρου Υγείας Ηρακλείου Δημήτρης Κλάδος.

neakriti.gr

The post Νέες καθυστερήσεις στον σχεδιασμό εμβολιαστικής κάλυψης της Κρήτης appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα