Νέα αφαίρεση βαθμών για τον ΑΟ Χανιά

Δε λένε να ησυχάσουν στον ΑΟ Χανιά από τις αφαιρέσεις βαθμών, καθώς τιμωρήθηκαν (ξανά) με μείον τρεις, λόγω οφειλών στον Κωνσταντίνο Νικολόπουλο, ο οποίος θα πρέπει να εξοφληθεί μέχρι την Παρασκευή, ώστε να επιστραφούν οι βαθμοί στη χανιώτικη ομάδα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ. 62/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ & στη FOOTBALL LEAGUE

την Τρίτη 06-06-2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών ( 3 ) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, από την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ αφαιρούνται τρεις ( 3 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ ( άρθρο 24 παράγραφος 5 ) αν η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την Παρασκευή 16-06-2017 , οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ, με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».

Keywords
Τυχαία Θέματα