«ΝΔ κερνά και ΔΑΠ ΝΔΦΚ… πίνει»: Φοιτητικές καταλήψεις στο Πολυτεχνείο Κρήτης ενάντια στις εκλογές «παρωδία» | Video + Photos

| Video + Photos

Σε κατάληψη της Πρυτανείας στο Πολυτεχνείο Κρήτης και σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων το επόμενο διήμερο 16 και 17 Νοεμβρίου προχωρούν οι φοιτητές του ενιαίου φοιτητικού συλλόγου που αντιδρούν στις εκλογές για τον ορισμό εκπροσώπων στα όργανα διοίκησης.

Οι φοιτητές κάνουν λόγο για εκλογές «παρωδία» που δεν έχουν καμία σχέση με τον φοιτητικό σύλλογο και ζητούν την ακύρωσή τους: «Η Πρυτανεία είναι από τις ελάχιστες στην Ελλάδα

που διεξάγουν αυτές τις παράνομες εκλογές» σημείωσε στο zarpanews.gr o Βαγγέλης Πρασόπουλος πρόεδρος του Ενιαίου φοιτητικού συλλόγου Πολυτεχνείου Κρήτης.

Οι φοιτητές έχουν εκλέξει εκπροσώπους στις εκλογές του περασμένου Μαϊου, σημείωσε.« Να φανταστείτε ότι τώρα οι υποψήφιοι είναι 20, σε σχέση με 302 τον περασμένο Μάιο και όλοι είναι στελέχη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ!».

Παράλληλα με την συμβολική κατάληψη της Πρυτανείας, εκπρόσωποι των φοιτητών έκαναν ενημερώσεις για τα αιτήματά τους στα αμφιθέατρα και τις αίθουσες διδασκαλίας ενώ δεν έλειψαν οι μικρο-εντάσεις με εισηγητές.

Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται με διήμερη κατάληψη στις 16 και 17 Νοέμβρη και συμμετοχή στην συγκέντρωση και πορεία στις 6 το απόγευμα στην πλατεία δημοτικής αγοράς για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

The post «ΝΔ κερνά και ΔΑΠ ΝΔΦΚ… πίνει»: Φοιτητικές καταλήψεις στο Πολυτεχνείο Κρήτης ενάντια στις εκλογές «παρωδία» | Video + Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΔΑΠ ΝΔΦΚ…, Φοιτητικές, Πολυτεχνείο Κρήτης, | Video + Photos,dap ndfk…, foititikes, polytechneio kritis, | Video + Photos