«Ναυάγιο» με Ρουσάκη στον Ηρόδοτο

Δεν ήταν γραφτό να φορέσει τη φανέλα του Ηροδότου ο 29χρονος στόπερ, Λευτέρης Ρουσάκης, ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους, δε θα μπορέσει να αγωνιστεί στην ηρακλειώτικη ομάδα, καθώς δε θα μπορεί να ακολουθεί την αποστολή για τις υποχρεώσεις εκτός Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θέλουμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο του Ηροδότου για την απόφαση του ποδοσφαιριστή Λευτέρη Ρουσάκη να μην αγωνιστεί εφέτος στην ομάδα μας. Παρόλο που αρχικά είχαμε συμφωνήσει να ήταν στο ρόστερ του Ηροδότου, πιστεύοντας

βέβαια και στην ποδοσφαιρική αξία αλλά και στον χαρακτήρα του, για λόγους καθαρά επαγγελματικούς ο Λευτέρης έκρινε ότι δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις και μετακινήσεις του σωματείου.

Γνωρίζοντας την προσφορά του όταν αγωνίστηκε στον Ηρόδοτο, σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές του σωματείου μας, ξέρουμε ότι και εφέτος θα είναι «κοντά μας» και θα υποστηρίζει την προσπάθεια μας.

Λευτέρη σου ευχόμαστε να έχεις υγεία, καλή ποδοσφαιρική πορεία σε ότι επιλέξεις και επαγγελματικά ότι το καλύτερο. Η πόρτα της ομάδας μας θα είναι για εσένα πάντα ανοικτή…».

Keywords
Τυχαία Θέματα