Μυστηριώδες επιθέσεις σε αδέρφια στην Κρήτη – «Ντου» κουκουλοφόρων και παράσυρση με αυτοκίνητο

Σοκάρει η εξομολόγηση του 46χρονου από τον Προφήτη Ηλία στο Ηράκλειο, ο οποίος στις 29 Μαρτίου δέχθηκε, όπως κατήγγειλε, άγρια επίθεση από πέντε κουκουλοφόρους ενώ βρισκόταν στο μετόχι του.

Στην επίθεση σε βάρος του 46χρονου φέρονται να εμπλέκονται μεταξύ άλλων τρεις νεαροί, 26,23 και 20 ετών ( οι δύο πρώτοι αδέρφια), μέλη οικογένειας του Προφήτη Ηλία που στο παρελθόν ενεπλάκη σε πολύκροτη υπόθεση. Οι δύο εκ των τριών κατηγορουμένων την Παρασκευή αναμένεται να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο

Ηρακλείου (μετά από αναβολή) για τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού, της παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.

Ο 46χρονος κτηνοτρόφος εξομολογήθηκε την εμπειρία του στο MEGA, ευρισκόμενος στο χωράφι που δέχτηκε την επίθεση. Η ώρα ήταν με έξι και μισή το απόγευμα της 29ης Μαρτίου, όπως λέει, όταν βρέθηκε απέναντι στους πέντε κουκουλοφόρους.

«Δεν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί»

Ο 46χρονος που παρέμεινε στο νοσοκομείο σχεδόν για δύο μέρες τονίζει πως δεν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί με την οικογένεια που φαίνεται να κρύβεται πίσω από την επίθεση.

Η περίπτωση του αδερφού του 46χρονου είναι επίσης σοκαριστική. Ανήμερα της 25ης Μαρτίου παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στα Χανιά με τον οδηγό στη συνέχεια να αναπτύσσει ταχύτητα και να εξαφανίζει μετά την επίθεση στον αδελφό του πολλοί στο χωριό συσχετίζουν τα γεγονότα με την αστυνομία να καλείται να βρει τις απαντήσεις.

Τα δύο αδέλφια που μέσα σε τέσσερις μέρες βρέθηκαν μια ανάσα από το θάνατο ζητούν από την αστυνομία να ενισχύσει τα μέτρα στο χωριό και να τους προστατεύσει.



Πηγή: cretalive.gr

The post Μυστηριώδες επιθέσεις σε αδέρφια στην Κρήτη – «Ντου» κουκουλοφόρων και παράσυρση με αυτοκίνητο appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα