Μοσχάτο: Απαγχονισμός η αιτία θανάτου του 50χρονου – Τα νέα στοιχεία

Νέα στοιχεία για την υπόθεση θανάτου του 50χρονου ασφαλιστή, στο Μοσχάτο. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, η αιτία θανάτου του 50χρονου είναι ο απαγχονισμός.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά ανέμεναν την νεκροτομή στη σορό του 50χρονου, προκειμένου να πέσει φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες

έχασε την ζωή του, καθώς έως τώρα είχαν στη διάθεσή τους μόνο την μαρτυρία της 47χρονης, η οποία συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Τελικά, όπως προκύπτει από τα νεότερα στοιχεία, ο θάνατός του επήλθε δια απαγχονισμού. Αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων.

Νωρίτερα σήμερα, η κατηγορούμενη εξετάστηκε από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν φέρει DNA του θύματος στα νύχια της ή σε κάποιο άλλο σημείο του σώματός της. Με αυτό τον τρόπο, θα εξακριβωθεί εάν είχε προηγηθεί πάλη μεταξύ τους.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε στο διαμέρισμα του 50χρονου, η 47χρονη αποπειράθηκε αρχικά να τον στραγγαλίσει με τη χρήση κορδονιού. Σ

τη συνέχεια, το θύμα ανέβηκε σε καρέκλα που βρισκόταν κάτω από αυτοσχέδιο βρόγχο από ζώνη σε μονόζυγο, τα οποία είχε τοποθετήσει πριν από την άφιξη της κατηγορουμένης στο σπίτι του, με την 47χρονη να τον παροτρύνει να αυτοκτονήσει. Όταν έβαλε το κεφάλι του στο βρόγχο, η 47χρονη απομάκρυνε την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται καθώς οι ισχυρισμοί της κατηγορουμένης έχουν αφήσει πολλά κενά και ερωτήματα, τα οποία θα πρέπει να απαντηθούν.

enikos.gr

The post Μοσχάτο: Απαγχονισμός η αιτία θανάτου του 50χρονου – Τα νέα στοιχεία appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μοσχάτο, Απαγχονισμός, 50χρονου –,moschato, apagchonismos, 50chronou –