Μισέλ Ομπάμα: Επιστρέφει με δεύτερο βιβλίο – «Αν ξέρεις το φως σου, ξέρεις τον εαυτό σου»

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, επιστρέφει με την έκδοση ενός νέου βιβλίου. Το «The Light We Carry», που είναι το δεύτερο βιβλίο που γράφει η Μισέλ Ομπάμα, θα εκδοθεί τον Νοέμβριο και θα προσφέρει στους αναγνώστες «φρέσκες ιστορίες και εύστοχους προβληματισμούς για την αλλαγή, την πρόκληση και τη δύναμη», όπως επισημαίνει ο υπεύθυνος εκδοτικός οίκος.

Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο του 2018, η Μισέλ Ομπάμα

είχε κυκλοφορήσει τα μπεστ σέλερ απομνημονεύματά της «Becoming».

Η ίδια προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας σε βίντεο ότι «έχουν συμβεί πολλά» από τότε που κυκλοφόρησε το «Becoming», μεταξύ των οποίων «μια εξέγερση» και μια «παλίρροια μίσους, μισαλλοδοξίας και φανατισμού σε άνοδο».

Οι εξελίξεις αυτές την έκαναν να αισθάνεται «εκτός ισορροπίας» και «ευάλωτη και ναι, μερικές φορές, φοβισμένη», όπως επισήμανε. Ως αποτέλεσμα αφιέρωσε σκέψη στο «πώς διοχετεύουμε την απογοήτευσή μας σε κάτι θετικό».

Το αποτέλεσμα είναι το «The Light We Carry», το οποίο η Μισέλ Ομπάμα περιέγραψε ως «ένα είδος εργαλειοθήκης» και «μια συλλογή από ορισμένες από τις οπτικές και τις πρακτικές που έχει συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια για να τη βοηθήσουν να επικεντρωμένη».

These past few years, I’ve been thinking about how to stay centered in a world filled with so much uncertainty. And that process led me to writing my new book—The Light We Carry—coming out on November 15. Learn more at https://t.co/IZWLMRGTn5. #TheLightWeCarry pic.twitter.com/Eblo8Xoapc

— Michelle Obama (@MichelleObama) July 21, 2022

Ο Penguin Random House σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι το βιβλίο περιγράφει λεπτομερώς τις πιο πολύτιμες πρακτικές της Ομπάμα.

Στην εισαγωγή του βιβλίου η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ γράφει: «Έμαθα ότι είναι καλό να αναγνωρίζω ότι η αυτοεκτίμηση είναι καλυμμένη με ευαλωτότητα και ότι αυτό που έχουμε κοινό ως άνθρωποι σε αυτή τη γη είναι η παρόρμηση να αγωνιζόμαστε για το καλύτερο, πάντα και ανεξάρτητα από τι συμβαίνει».

«Γινόμαστε πιο τολμηροί στη φωτεινότητα. Αν ξέρεις το φως σου, ξέρεις τον εαυτό σου… Το ένα φως τροφοδοτεί το άλλο. Μια δυνατή οικογένεια δίνει δύναμη σε περισσότερους. Μια αφοσιωμένη κοινότητα μπορεί να πυροδοτήσει τους γύρω της. Αυτή είναι η δύναμη του φωτός που κουβαλάμε» αναφέρει.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 15 Νοεμβρίου.

enikos.gr

The post Μισέλ Ομπάμα: Επιστρέφει με δεύτερο βιβλίο – «Αν ξέρεις το φως σου, ξέρεις τον εαυτό σου» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα