Μικροί μαθητές από τα Χανιά σχηματίζουν την ειρήνη ζητώντας να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία | Photos

Με το σύνθημα «Όλοι οι λαοί θέλουμε ειρήνη και αγάπη» το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μουρνιών στέλνει το δικό του μήνυμα για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Οι μικροί μαθητές, πιασμένοι χέρι χέρι, σχηματίζουν το σήμα της ειρήνης και ζητούν να σταματήσει ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει και να επιστρέψει η ειρήνη σε όλο τον κόσμο αλλά και το χαμόγελο στα χείλη εκατομμυρίων ανθρώπων που υποφέρουν από αυτόν.

«Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μουρνιών θέλοντας να εκφράσει τη μεγάλη θλίψη και ανησυχία για τα αμέτρητα θύματα του

νέου πολέμου, τα εκατομμύρια προσφύγων που αναζητούν την επιβίωση φεύγοντας μακριά από τα συντρίμμια των σπιτιών τους και θεωρώντας ότι κάθε πόλεμος είναι και μία νέα τραγωδία για όλον τον πλανήτη, μεταφέρει μέσα από αυτή τη δράση το μήνυμα ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ και ΑΓΑΠΗ.

Έτσι, την Πέμπτη 14 Απριλίου στην αυλή του σχολείου, παιδιά και δάσκαλοι τραγούδησαν για την ειρήνη και αφήσαν το μπαλόνι-Γη με τα μηνύματά τους να πετάξει στον ουρανό και να στείλει παντού τη φωνή των παιδιών, που καλούν την Ειρήνη να γυρίσει πίσω και να δώσει πάλι χαρά και ελπίδα σε όλους τους ανθρώπους…».

zarpanews.gr

The post Μικροί μαθητές από τα Χανιά σχηματίζουν την ειρήνη ζητώντας να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία | Photos| Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μικροί, Χανιά, Ουκρανία | Photos,mikroi, chania, oukrania | Photos