Μια ιστορία που ποτέ δεν έμαθε ο Αλέξανδρος

Μια συνέντευξη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη για τη Συμφωνία των Πρεσπών, λίγο πριν τις ευρωεκλογές του 2019, ήταν η αφορμή για να συναντηθούν οι δρόμοι του Ολυμπιονίκη στο Ταεκβοντό, αλλά πρωτίστως Ολυμπιονίκη στην ψυχή και στην ευγένεια, με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Τη συνέντευξη πρόσεξαν σχεδόν ταυτόχρονα ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάννης Ραγκούσης,

που τότε δεν είχε ενταχθεί ακόμα οργανωτικά στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε εντυπωσιαστεί από τις θέσεις, την πολιτική σκέψη, κυρίως όμως από το πολιτικό θάρρος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ενώ ο Γιάννης Ραγκούσης έδειχνε ενθουσιασμένος: «Ολυμπιονίκης, από τη Βόρεια Ελλάδα, με τέτοιες θέσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τέτοιο μυαλό», μονολογούσε ο πρώην Υπουργός.

Ακολούθησε μία συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και ανακοινώθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Αργότερα έγινε Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου, ενώ στην Κουμουνδούρου είχε μόνο φίλους.

Το αξιοσημείωτο; Ουδείς είχε αποκαλύψει στον Αλέξανδρο το παρασκήνιο που οδήγησε τον Αλέξη Τσίπρα να τον καλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η οδύνη ειδικά για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος στάθηκε δίπλα στον Αλέξανδρο μέχρι την τελευταία του στιγμή, είναι πολύ μεγάλη κι αυτό γιατί δεν είχε κερδίσει μόνο την εκτίμησή του, αλλά και την αγάπη του.

ieidiseis.gr

The post Μια ιστορία που ποτέ δεν έμαθε ο Αλέξανδρος appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα