“Μια γυναίκα… 1000 εικόνες” – Οι μαίες του Κέντρου Υγείας Χανίων για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

1000 ρόλοι……γυναίκα-φοιτήτρια, γυναίκα-νοικοκυρά, γυναίκα –φίλη, γυναίκα-κόρη, γυναίκα-σύζυγος, γυναίκα-αδελφή, γυναίκα-σύντροφος, γυναίκα-εργαζόμενη, γυναίκα-μάνα, γυναίκα-γυναίκα!!!!!

Το άρθρο των μαιών του Κέντρου Υγείας Χανίων για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας:

«Χρόνια μας πολλά ,λοιπόν, σήμερα 08/03/23 από εμάς τις γυναίκες-μαίες

του Κέντρου Υγείας Χανίων σε όλες τις γυναίκες του νομού μας και όχι μόνο και δε θα αποφύγουμε το χιλιοειπωμένο : χρόνια μας πολλά κάθε μέρα ,γιατί κάθε μέρα ζωής είναι μέρα γιορτής, μέρα προσφοράς, μέρα δοτικότητας, μέρα χαράς για κάθε γυναίκα από όποιο ή όποιους ρόλους εκπροσωπεί.

Σαν μαίες πάντα τέτοια μέρα απευθυνόμαστε σε όλες σας, για να σας θυμίσουμε την αξία της πρόληψης στη ζωή όλων μας και να σας καλέσουμε στα ιατρεία μας ,για τον καθιερωμένο γυναικολογικό προσυμπτωματικό έλεγχο. Νιώθουμε ,όμως, πως το 2023 η μετά-covid εποχή πως έχουμε καταφέρει εμείς οι επαγγελματίες υγείας να εμφυσήσουμε τη σημαντικότητα του .

Για αυτό σήμερα επιλέγουμε να γιορτάσουμε με ένα άλλο μήνυμα και πάλι ορμώμενο από το λατρεμένο μας επάγγελμα ,από τη μαιευτική μας ιδιότητα. Θα σας πούμε κάτι που γνωρίζουμε καλά, για την ατελείωτη, ανυπέρβλητη, αξεπέραστη δύναμη της γυναικείας φύσης.

Αυτή η δύναμη ,η δύναμη της ίδιας της ζωής ,της διαιώνισης και της εξέλιξης πηγάζει από τα ίδια μας τα χρωμοσώματα, από το γενετικό μας υλικό. Έτσι γεννηθήκαμε!!! ¨Ό,τι χαρακτήρα και εάν έχουμε, ό,τι προσωπικότητα έχουμε δημιουργήσει από τα χρόνια και τις καταστάσεις ,είμαστε γυναίκες συνώνυμες του πάθους, της ενέργειας, του σθένους, της αγκαλιάς, της προσπάθειας, της αγάπης.

Από όποιες δυσκολίες και να περάσουμε, όποιες αμφιταλαντεύσεις ,όποιες απώλειες, απογοητεύσεις και πόνο πάντα στεκόμαστε όρθιες. Ακόμα και αν σφίγγουμε τα δόντια διαθέτουμε πάντα μια σπίθα ,έτοιμη να γίνει φωτιά, να υπερασπιστεί, να ερωτευθεί ,να δώσουμε ζωή από τη ζωή μας , να ομορφύνουμε τον κόσμο με ένα μας χαμόγελο. Γιατί αυτές είμαστε! Από τη φύση μας αγωνίστριες !ΓΥΝΑΙΚΕΣ!
Το έχουν παραδεχθεί και σπουδαίοι άντρες : Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι

Για ραντεβού :
Τηλ.28210-24630
Κέντρο Υγείας Χανίων
Λεωφ. Κ. Καραμανλή 99»

zarpanews.gr

The post “Μια γυναίκα… 1000 εικόνες” – Οι μαίες του Κέντρου Υγείας Χανίων για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα