Μία γαμήλια σουίτα στα Χανιά ανάμεσα στις 10 καλύτερες στην Ελλάδα | Photos

Tις 10 απόλυτες σουίτες ελληνικών ξενοδοχείων στις οποίες αξίζει να μείνετε εάν είστε νεόνυμφοι, αποκαλύπτει η Trivago.

Οι σουίτες διακρίνονται για τον μοναδικό χαρακτήρα τους, τη ρομαντική τους ατμόσφαιρα και το εξαιρετικό τοπίο του ξενοδοχείου στο οποίο ανήκουν, αποτελώντας ιδανική επιλογή για γαμήλιο ταξίδι.

Η λίστα της Trivago περιλαμβάνει στις καλύτερες γαμήλιες σουίτες και αυτή του Casa Delfino στο Ενετικό

Λιμάνι των Χανίων. Γράφει χαρακτηριστικά:

Το Casa Delfino είναι μια Ενετική έπαυλη του 17ου αιώνα με 24 πολυτελή δωμάτια και σουίτες. Στο παρελθόν αποτελούσε την οικεία της οικογένειας Delfino. Με ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια έγινε η αναπαλαίωση και αποκατάσταση όλων των χώρων, ώστε να ξαναζωντανέψει η αυθεντική μορφή του ιστορικού κτιρίου. Η εμφάνιση αυτού του ιστορικού κτιρίου μεταφέρει τους επισκέπτες σε ένα σπάνιο τόπο εκλεπτυσμένης κομψότητας, όπου η άψογη εξυπηρέτηση, το διακριτικό στυλ και οι ιδιαίτερες πολυτέλειες κυριαρχούν.

Μόλις οι επισκέπτες βγουν από αυτό το μαγικό περιβάλλον, μπορούν να περπατήσουν σε όλα τα κύρια αξιοθέατα, μουσεία, εστιατόρια, κομψά καταστήματα και ζωντανά μπαρ. Το ξενοδοχείο βρίσκεται εντός των τειχών της παλιάς βενετσιάνικης πόλης και όσο και αν είναι στην καρδιά της πόλης μοιάζει με έναν ξεχωριστό κόσμο.

Το Case Delfino είναι το ιδανικό μέρος για νεόνυμφους. Με μόλις 24 δωμάτια και σουίτες, διακοσμημένες με ένα μείγμα από μοντέρνα και κλασική διακόσμηση και επίπλωση, κάθε δωμάτιο έχει το δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα και ύφος. Όλα τα δωμάτια συνδυάζουν υπέροχα την αρχιτεκτονική κληρονομιά με το σύγχρονο ντιζάιν.

Κάθε δωμάτιο έχει διαφορετική διαρρύθμιση και διακόσμηση, όλα όμως συνδυάζουν την διακριτική πολυτέλεια με τη διαχρονική κομψότητα. Διακοσμημένα με πολυτελή υφάσματα, μοναδικά έπιπλα και πρωτότυπα έργα τέχνης , κάθε σουίτα έχει το δικό της στυλ και σχεδιασμό, που έχει προβλεφθεί ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες κάθε επισκέπτη. Η σύγχρονη αισθητική, η άνετη διαρρύθμιση, και η ξεχωριστή διακόσμηση κάθε δωματίου, σε συνδυασμό με τα άνετα μαρμάρινα μπάνια καθώς και την παροχή όλων των σύγχρονων ανέσεων είναι κάποιοι μόνο από τους παράγοντες που θα σας εξασφαλίσουν μία άνετη και ευχάριστη διαμονή.

H γαμήλια σουίτα, διακοσμημένη με μεγαλοπρέπεια και κλασσικό στυλ, διαθέτει μία ευρύχωρη κρεβατοκάμαρα με υπέρδιπλο κρεβάτι, ξεχωριστό καθιστικό και υπέροχο μαρμάρινο μπάνιο με τεράστια μπανιέρα με υδρομασάζ.

tornosnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα