Μεξικό: Κοριτσάκι τριών ετών «ξύπνησε» στην κηδεία του και εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο
Μια απίστευτη ιστορία έχει συγκλονίσει το Μεξικό. Ένα κοριτσάκι τριών ετών που θεωρούταν νεκρό «ξύπνησε» την ώρα της κηδείας του, αλλά στη συνέχεια εξέπνευσε ενώ το μετέφεραν στο νοσοκομείο.
Στη διάρκεια της κηδείας της Καμίλα Ροξάνα Μαρτίνες Μεντόσα, η μητέρα της, Μέρι Τζέιν Μεντόσα, πρόσεξε ότι το τζάμι που σκέπαζε το φέρετρό της είχε θολώσει – απόδειξη πως το κοριτσάκι ήταν ακόμη ζωντανό.
Την περασμένη εβδομάδα η μητέρα της 3χρονης την πήγε σε νοσοκομείο της επαρχίας του Σαν Λουίς Ποτοσί επειδή ήταν άρρωστη και ένιωθε πόνους στο στομάχι της.
Σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα του 3χρονου κοριτσιού σε τοπικά ΜΜΕ, ο παιδίατρος της τη συμβούλεψε να πάει την κόρη της στο νοσοκομείο επειδή υπέφερε από αφυδάτωση. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε με βρεγμένες πετσέτες και υπόθετα.
«Μετά από μια ώρα μου την επέστρεψαν, λέγοντάς μου ότι ήταν καλά. Συνταγογράφησαν δύο φακελάκια διαλύματος επανυδάτωσης και 30 σταγόνες παρακεταμόλης» είπε η μητέρα της μικρής Καμίλα.
Η οικογένεια ακολούθησε τις οδηγίες, αλλά δεν είδε καμία βελτίωση στην υγεία του κοριτσιού. Στη συνέχεια συμβουλεύτηκαν έναν άλλο γιατρό που έδωσε διαφορετικά φάρμακα, αλλά η μικρή έκανε συνέχεια εμετό.
Η οικογένεια επισκέφτηκε και έναν τρίτο γιατρό αλλά τελικά η Καμίλα μεταφέρθηκε πίσω στο κοινοτικό νοσοκομείο, στο οποίο εισήχθη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Στην 3χρονη χορηγήθηκε οξυγόνο αλλά λανθασμένα δηλώθηκε νεκρή λόγω αφυδάτωσης λίγο μετά την εισαγωγή της.
«Δέκα λεπτά αργότερα, την αποσύνδεσαν χωρίς να κάνουν ηλεκτροκαρδιογράφημα», είπε η Μεντόσα. «Ένιωσα τη δύναμη του κοριτσιού μου, αλλά την πήραν από πάνω μου και μου είπαν: “Αφήστε την να αναπαυθεί εν ειρήνη”», πρόσθεσε η άτυχη μητέρα.
Την επόμενη μέρα, κατά τη διάρκεια της κηδείας της κόρης της, η Μέρι Τζέιν παρατήρησε ότι το γυάλινο φέρετρο της Καμίλα ήταν θολωμένο. Οι παρευρισκόμενοι στην κηδεία της είπαν ότι είχε παραισθήσεις, κάτι που την απέτρεψε να ανοίξει το φέρετρο.
Παρόλα αυτά, η πεθερά της παρατήρησε ότι τα μάτια της Καμίλα κινούνταν ενώ τα μέλη της οικογένειας προχώρησαν σε έλεγχο του σφυγμού της, επιβεβαιώνοντας ότι ήταν ζωντανή, καθώς είχε 97 παλμούς το λεπτό.
Αμέσως, κλήθηκε ασθενοφόρο αλλά η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τον θάνατό της. Στη συνέχεια – για δεύτερη φορά μέσα σε δύο ημέρες – η Καμίλα διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή.
«Αυτό που πραγματικά θέλω είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν κρατάω κακία σε όλους τους γιατρούς… Απλώς ζητώ να αλλάξουν τους συγκεκριμένους γιατρούς, τις νοσοκόμες και τους διευθυντές στο νοσοκομείο στο Σαλίνας για να μην συμβεί ξανά κάτι τέτοιο», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα.
newsbeast.gr
The post Μεξικό: Κοριτσάκι τριών ετών «ξύπνησε» στην κηδεία του και εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο appeared first on zarpanews.gr.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Πότιζε τα λουλούδια του γείτονα που έλειπε από το σπίτι και… έμπλεξε
- Ρούλα Πισπιρίγκου: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Θριάσιο Νοσοκομείο
- Η Ελλάδα ξαναδανείζεται με μνημονιακούς όρους
- Ξέρετε ποια είναι τα συμπτώματα της λευχαιμίας; Ευρήματα-σοκ από νέα έρευνα
- Νεκρή γυναίκα από υποχώρηση δαπέδου σπιτιού στο Ρέθυμνο
- «Τελεσίγραφο» έως την Παρασκευή στους υπουργούς να σταματήσουν τη «λευκή απεργία»
- Σιλβέστερ Σταλόνε - Τζένιφερ Φλάβιν: Χωρίζουν μετά από 25 χρόνια γάμου - Οι κατηγορίες της συζύγου του
- Κακοκαιρία: “Συναγερμός” για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σήμερα – Ποιες περιοχές επηρεάζονται
- Βίντεο: Οι έντονες χειρονομίες του Μπεν Άφλεκ στη σύζυγό του Τζένιφερ Λόπεζ
- Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε γιατί φωτογράφισε τον πρώην σύζυγό της με άλλη γυναίκα
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις zarpanews

- Τελευταία Νέα zarpanews
- North Evia-Samos Pass: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις αιτήσεις
- Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Νεκρή μία γυναίκα – Υποχώρησε το πάτωμα από το σπίτι της και βρέθηκε στο κενό
- Πώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη έγινε το «μαύρο πρόβατο» στα πιο έγκυρα διεθνή ΜΜΕ
- Ο καιρός στην Κρήτη την Πέμπτη 25 Αυγούστου
- Τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 25 Αυγούστου
- Επιχειρηματίας ζήτησε πίσω το επίδομα αδείας – Τελικά «έφαγε πόρτα»
- Χαμός on air με τον δικηγόρο των «νταήδων» της Κρήτης και τον Ευαγγελάτο – «Πάρτε μια ανάσα»
- ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στη Βαλτιμόρη – Τουλάχιστον 7 τραυματίες και 1 νεκρός
- Πόλεμος στην Ουκρανία: 15 νεκροί και 50 τραυματίες από ρωσική επίθεση σε σιδηροδρομικό σταθμό
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Παρουσίαση βιβλίου "Ψηφιακή Διακυβέρνηση"
- Ρούλα Πισπιρίγκου: Εκτάκτως στο Θριάσιο νοσοκομείο το βράδυ
- Παρκαδόρος χτυπάει αυτοκίνητο 3.000.000 ευρώ (video)
- ΗΠΑ-Άινταχο: Μπλόκο δικαστή στην επιβολή απαγόρευσης των αμβλώσεων σε έκτακτες περιπτώσεις
- Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του ψαροντουφεκά - Σε σοκ μητέρα και θεία
- North Evia Samos Pass: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τα vouchers 150 και 300 ευρώ
- Τελειώνει ο χρόνος για το Fuel Pass 2
- Συνεχίζεται η κακοκαιρία στη χώρα με καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις, παραμένει η «ψυχρή λίμνη» -Live η πορεία της (χάρτης)