Μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ Χανίων ενημερώθηκαν για την συνεργασία ΣΥΝΚΑ – Μασούτη

Μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ Χανίων επισκέφτηκαν σήμερα τα γραφεία Διοίκησης του Προμηθευτικού και Καταναλωτικού Συνεταιρισμού (ΣΥΝΚΑ), όπου έγιναν δεκτοί από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Απόστολο Αλεξάκη, τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Δημήτρη Αλεξάκη .

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση τους σχετικά με την πρόσκληση του Συνεταιρισμού για Γενική Συνέλευση για εκλογή νέας διοίκησης στις 20 -2-2022 και η σχεδιαζόμενη μετατροπή του Συνεταιρισμού σε ΑΕ και οι επιπτώσεις που θα έχει αυτή η ενέργεια

σε όλο το φάσμα της δραστηριότητας του καθώς και στο μέλλον των εργαζομένων.

Οι πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού, αφού παρέθεσαν στοιχεία για την επικρατούσα κατάσταση στον κλάδο των Σούπερ Μάρκετ, μίλησαν για μια επικείμενη επιχειρηματική κίνηση η οποία, σύμφωνα με τους ίδιους, θα δώσει μεγάλη αναπτυξιακή τροχιά στην Συνεταιριστική αλυσίδα με παράλληλα οφέλη για μετόχους, εργαζόμενους και τοπικούς παραγωγούς και τους προμηθευτές.

Τα μέλη τις Νομαρχιακής Επιτροπής θεωρούν σημαντικό γεγονός στις σημερινές συνθήκες ακρίβειας, οι συνεταιριστικές επιχειρήσεις να κάνουν κινήσεις με αποτέλεσμα να ενδυναμωθούν, προκειμένου να συγκρατηθούν, οι τιμές των προϊόντων, οι οποίες όπως εξελίσσονται, έχουν δραματικές συνέπειες στον Ελληνικό λαό.

Η δέσμευση της διοίκησης ότι το σύνολο των εργαζομένων θα συνεχίσει απρόσκοπτα την εργασία του, ικανοποίησε τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής

The post Μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ Χανίων ενημερώθηκαν για την συνεργασία ΣΥΝΚΑ – Μασούτη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα