Μεγάλo «διπλό» για τους Νέους του Εργοτέλη

Με το δεξί ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι Νέοι Εργοτέλη που πέτυχαν μεγάλο «διπλό» στο γήπεδο του Πανεπιστημίου απέναντι στην ομάδα του Διά με σκορ 1-3!

Αν και η ομάδα των Νέων του Εργοτέλη βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να φτάσει δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Μόλις το 5’ οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Μαγάκη. Οι παίκτες του Δία συνέχισαν να πιέζουν και να προσπαθούν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους χωρίς όμως επιτυχία και μόλις ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου,

ο Βενεράκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας για την ομάδα του Εργοτέλη σε 1-1 φέρνοντας έτσι και πάλι το ματς στα ίσα.

Στην επανάληψη, οι Νέοι Εργοτέλη παρουσίασαν μια τελείως διαφορετική εικόνα. Μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι επέβαλαν το ρυθμό τους και έχοντας τον πλήρη έλεγχο πέτυχαν δυο ακόμα γκολ πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη. Στο 50’ ο Καπουράνης έδωσε το προβάδισμα για να γράψει στο 69’ ο Αλεξάκης το τελικό 1-3!

Δίας: Μπανασάκης, Μαράκης, Σάλιακας, Ορφανός, Γούργουλας, Μαγκαφουράκης, Μαγάκης (63′ Μπορμπουδάκης), Πίτη, Κεγιαδάκης, Τσιριντάνης, Καρακωνσταντάκης

Νέοι Εργοτέλη: Σταυρακάκης, Χαριτάκης, Στεφανάκης (76′ Γκούπε), Μαυράκης, Καλογεράκης, Χαλκιαδάκης (71′ Παπαδόπουλος), Βενεράκης, Αλεξάκης, Φαζάκης, Καπουράνης (71′ Μπερνίκου), Σταματάκης (59′ Παπαδάκης)

Keywords
Τυχαία Θέματα