Με τρεις ομάδες στο διεθνές Splash tournament στο Λουτράκι ο ΝΟΧ

Παρών για μία ακόμα χρονιά στο διεθνές τουρνουά Splash tournament που διοργανώνεται στο Λουτράκι θα είναι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Με τρεις συνολικά ομάδες, εκ των οποίων οι δύο στην κατηγορία των μίνι παίδων και η μία σε προ μίνι, ο ΝΟΧ λαμβάνει μέρος στους αγώνες οι οποίοι ξεκινούν την Πέμπτη 24 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν την προσεχή Κυριακή 27 του μήνα.

Τα παιχνίδια προσφέρονται προκειμένου να εξαχθούν

συμπεράσματα εν όψει της διεξαγωγής για τους αγώνες της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος μίνι παίδων, η αυλαία του οποίου ανοίγει το τριήμερο 15-17 Απριλίου. Μάλιστα, αντίπαλοι για τον ΝΟ Χανίων προέκυψε να είναι οι ομάδες των ΟΦΗ, ΝΟ Αγίου Νικολάου και ΝΟ Ρεθύμνου. Επίσης, στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στην ΚΟΕ, προέκυψαν και για το αντίστοιχο πρωτάθλημα των μίνι κορασίδων όπου η ομάδα του ΝΟΧ θα παίξει απέναντι σε ΝΟ Ρεθύμνου και ΓΣ Περιστερίου.

Αναλυτικότερα οι ομάδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που θα λάβουν μέρος στο Splash tournament είναι οι εξής:

ΣΕ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ

• ΝΟΧ1 (Γιάννης Ζαγουράκης): Σταυρακάρας, Σταφυλαράκης, Βιζυράκης, Βολτυράκης, Βουλγαράκης, Τσιτράς Αντ., Ζουμπουλιάς, Ηλιάκης, Κλωθάκης, Κόρακας, Λάμπος, Χατζάκης, Μπουζάκης, Γλυνιαδάκης, Χαρκιωλάκης.

• ΝΟΧ2 (Γιάννης Μαλλιαρός – Γιάννης Ζαγουράκης): Αυγουστιανάκης, Βίγλης, Κοκολινάκης, Κονταξάκης, Κοξ, Μπότσαρης, Ξανθουδάκης, Τζογανίδης, Προεστάκης, Κοτρωνάκης Μ., Κουβαριτάκης, Μακριδάκης, Γαλανάκης, Τσιτράς Γ.

ΣΕ ΠΡΟ ΜΙΝΙ

ΝΟΧ (Σεμπάστιαν Λειψάκης): Βαμβακάκης, Κατάκης, Κοτρωνάκης Γ., Κουμαδοράκης, Μιχελάκης, Μαυρεδάκης, Σπυριδάκης, Σταυριανουδάκης, Τυροβολάς, Φυτράκης, Μαρμαριτσάκης, Βούλγαρης, Καρατζάς, Μακρυγιαννάκης, Σχετάκης, Κατσουλάκης, Μοτάκης, Μαρκάκης.

The post Με τρεις ομάδες στο διεθνές Splash tournament στο Λουτράκι ο ΝΟΧ appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Splash, Λουτράκι, ΝΟΧ,Splash, loutraki, noch