Με τον Καλογερή η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτα του ΟΑΧ | Photos

Μέσα σ’ ένα πολύ όμορφο κλίμα, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στα γραφεία του συλλόγου.

Σε συνέχεια της πρόσκλησης που του απευθύνθηκε στην πρωινή συνάντηση που είχε προηγηθεί, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής, ήταν αυτός που βρέθηκε στα γραφεία του ΟΑΧ, όχι απλά με το να δώσει το παρών, αλλά κόβοντας ο ίδιος την πίτα, την οποία μάλιστα μοίρασε στα κορίτσια!

Τυχερή αναδείχτηκε η Αγγελική Κλιματσάκη που ήταν αυτή που βρήκε το φλουρί.

Παρόντες σ’ αυτή την λιτή αλλά πολύ ζεστή εκδήλωση ήταν εκτός

από τον προπονητή, Κώστα Κεραμίδα, τα περισσότερα από τα μέλη της διοίκησης του ΟΑΧ, προεξέχοντος του προέδρου, Παναγιώτη Τζινευράκη, αλλά και του εφόρου μπάσκετ, Γιάννη Τζουγκράκη.

Όπως τονίζει ο κ. Τζινευράκης: «Είναι μεγάλη τιμή για τον Ομιλο Αντισφαίρισης να διαθέτει ομάδα στην Α1 Εθνική κατηγορία και μάλιστα σ’ ένα άθλημα αρκετά προβεβλημένο όπως είναι το μπάσκετ. Τα κορίτσια μας έκαναν την τιμή να κόψουν την πίτα τους στα γραφεία μας και τα ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτό. Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε τον αντιπεριφερειάρχη, κ. Καλογερή ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του με το να ήταν αυτός κιόλας ο οποίος συμμετείχε στη διαδικασία. Ευχόμαστε καλή χρονιά και επιτυχίες. Ο Ομιλος Αντισφαίρισης θα προσπαθήσει να στηρίξει το μπάσκετ Γιατί είναι μεγάλη τιμή ότι διαθέτουμε ομάδα στην Α1 και εύχομαι όλα τα τμήματα ν’ ακολουθήσουν μία παρόμοια πορεία».

Να σημειωθεί ότι στο τέλος της εκδήλωσης υπήρξε αναμνηστική φωτογραφία με τον κ. Καλογερή, τα μέλη του ΔΣ του ΟΑΧ | Photosκαι την γυναικεία ομάδα.

The post Με τον Καλογερή η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτα του ΟΑΧ | Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καλογερή, ΟΑΧ | Photos,kalogeri, oach | Photos